Hipcio no ja też grzeje już bo nie lubię taki ubrany na maxa jak cebula 😁😁
Hipcio Elegancko to wygląda. Maskowanie na 6😁
Alaxa9900 bardziej chodziło o to że stojąc luzem było bardzo głośno. Teraz tylko słychać szum ciepłego powietrza wydmuchujacego.
Hipcio U ciebie w warsztacie jest jak w domu !!Szkoda coś robić żeby się nie ubrudziło.
brumiej podziwiam ale nie wyobrażam sobie takiej roboty jak zimno a masz prezycyjne spawania konstrukcji. Ja podchodzę do warsztatu tak jakbym miał pracować w domu i ty akie też mają być warunki.
Alaxa9900 bo ja puki co hobbystycznie raz na jakiś czas jakaś fuszka więc mam czas na takie warunki.
Podejrzewam że jakbym robił masowo zlecenia to by to inaczej wyglądało.
A Webasto oczywiście sterowane aplikacją gdzie kolwiek jestem.
Ciężkie czasy ale wpadła kolejna zabawka 😁😁
Robi się ładny komplecik jak na amatora 😁😁
Hipcio Jak na wystawie w sklepie.
Hipcio wystawa z unimet Rzeszów 🤣🤣
Hipcio Ile za wszystko 😉
Hipcio Ale wystawa, aż szkoda uzywać i brudzić 😃
Boguslaw w Unimecie mają jeszcze kilka sztuk które by mi się przydały 😁😁😁
Hipcio no to trzeba kupywac bo taniej już było teraz już tylko drożej 😂
Stal-Fun mam nadzieję że nie nadejdzie taki czas że trzeba będzie wybierać między sprzętem a jedzeniem 🤬🤬
A jak już nadejdzie coś takiego to Panie 300 sztuka i brać 😛😛
MC-TECH dzięki. Używać się używa ale i po robocie się poczyści to i wyglądają nie styrane.
Hipcio wygląda jak w sklepie tylko ktoś naklejek z ceną nie dał🙂 chyba pora i swoje poczyscic ale jeden montaż i to samo.
Hipcio Kurde moja ścianka przesuwna jeszcze czeka na takie wyposazenie. Na razie to tylko srubki na miejscu, reszta wszystko na kupie. 😆
MC-TECH cormak jeszcze nie złożony?
Alaxa9900 Tak, wrzucie niedlugo na bloga bo swiezy zakup. Ale najpierw robie małą przerobke bo podstawa wydaje mi sie za delikatna plus chce zrobic zeby dalo sie paleciakiem podjezdzac od spodu.