Connor naprawione?
Nie miałem czasu jeszcze spojrzeć
Z tego co mi wiadomo problem był z kablem zasilającym. Spawarka hula 😄😅
Connor no czyli mieliśmy rację że coś z prądem 🙂
ZU-Met znów na moje wyszło albo coś poważnego albo pierdół wyszło na pierdołę🤣
Boguslaw taki sprzęt od tak się nie psuje a jak już walnie to jak u mnie w pracy że całe zasilanie w warsztacie wywaliło i kupa dymu.
ZU-Met To i tak że nie w całej miejscowości 🤣
ZU-Met Psuje się bo na łapie opilkow i tyle nowe spawarki mają juz inną klasę szczelności ale opiłki ze szlifowania wylecą wszedzie. Co dwa tygodnie przedmuchac spawarke i po problemie
Dzochar91 nie te czasy. Zwarcie w transformatorze się zrobiło jakieś .
Stal-Fun jedynie co pomoże to pokryte płytki żywica ale to nie w chińskich sprzętach. Sam wentylator ile tego syfu wdmuchuje
ZU-Met I dlatego warto sprzęt przedmuchac co dwa tygodnie zeby takich niespodzianek nie bylo
Stal-Fun no ja przeważnie właśnie tak co dwa tygodnie dmucham a ze zdejmowaniem osłon i tym podobne co jakieś dwa miesiące
ZU-Met Wystarczy główne uzwojenia i płytki przedmuchac. Transformatory mają tą zaletę ze nie są narażone na opiłki
Stal-Fun ja mam inwertor to tam raczej sama płytka 🙂
ZU-Met To musisz bardziej dbać. Też mialem inwertera. Ale już nie chce tym bardziej chinczyka. Przedstawiłem się na trafo i to jest dla mnie strzał w 10
Stal-Fun jak na razie od 3lat działa bez zarzutu z tym że wyspawalem 60kg drutu a ceny profili teraz takie to nie wiem czy cokolwiek ktoś będzie teraz chciał.
ZU-Met To fskt ale nie o tym pisze. Chińskie inwertery nie mają takiej sprawności jak transformator
Stal-Fun no i mniejsza stabilność na spadki napięcia . Ja spawam tak do 100A to wystarcza
Stal-Fun dobrze prawisz, oddaje zięciowi tą zabawkę co kupił niech się ktoś inny tym bawi, ja zostaje przy mojej dużej krowie z prawdziwym trafo ciężkie ale bezawaryjne. Uchwyt tylko na euro przerobię żeby miał 4mb.
Boguslaw Od razu 5m kupuj
Dzochar91 nie wiem czy silnik w podajniku tyle wyda