Mam pytanie czy możecie podzielić się jakie kody PKD wpisywaliscie podczas otwierania działalności? Będę bardzo wdzięczny za podpowiedź.😁
Ja mam takie . Ten transport to do czegoś innego był mi potrzebny.
ZU-Met Dzieki za podpowiedź. Widzę że wybrałem buzi podobnych do tego co ty masz. 😁
No jest tego ogrom ale zawsze możesz dopisać .
ZU-Met Tak właśnie księgowa też mówiła że można dopisać i na stronie te jest taka informacja.
Działalność otwierasz ?
ZU-Met Tak.🙂 Czas najwyższy.😁
Miodek I w co uderzasz ryczałt czy liniowy ?
Miodek Działaność + etat ? Czy sama działalność
Dzochar91 na chwilę obecną działalność i etat. I zobaczymy jak będzie rynek się kształtował. Bo praca na etacie mnie już męczy... Chu***a atmosfera się robi w pracy.
Miodek No u mnie było całkiem spoko ale jako jedyny coś umiałem i chciałem podjąć jakieś decyzję. Na montażu wszyscy do mnie jak robimy i wogole a kasy więcej nie miałem za to.
Miodek Wiesz wesuslo zależy za ile robisz na etacie , ale atmosfera też jest ważna 😁
Dzochar91 No tak ale niech to będzie 5 tys a chodzisz tak za.kare wszyscy się o wszystko czepiają to długo nie wytrzymasz🙂
ZU-Met Mówią że jak robisz ponad 7 lat to już małe prawdopodobieństwo że zmienisz robotę 😁😁
Dzochar91 chyba że z szefa ojca robi się szef syn .
Dzochar91 W poprzedniej firmie pracowałem 7 lat i to u taty😁 przysEl później czas na zmiany o już kolejne 7 lat w obecnej firmie... To już chyba też czas na zmiany 😎
ZU-Met Ty mówisz o Robocie u jakiegoś prywaciarza
Dzochar91 No tak mniej więcej . W dużych robotach jest inaczej
Miodek No widzisz 😅😁😁
Miodek tak wypaliłeś się już
Miodek Matko ja najdłużej pracowałem 2.5r w jednej firmie😂