Polo Dokładnie wszystko zależy co tworzysz oraz jak chciałbyś być uniwersalny. Mniejszego niż 1000*2000 oraz z 12 mm blachy nie ma co brać.
Dzochar91 To że teraz np robi jakieś stoliki i meble i wystarczy 1000x1000 nie znaczy że za miesiąc czy dwa będzie potrzebne coś dłuższego . Najlepiej kupić największy na jaki cię stać .
Polo Poszukaj może używanego w dobrej kondycji. Ostatnio na OLX widziałem używany GPPH na sprzedaż .
Dzochar91 mam ofertę na email z sierpnia 2021 Antoni 8250 netto do tego wysyłka do mnie 400zl. GPPH 9300 netto=brutto bo bez VAT. Dostawa to sama ale bezpośrednio do Mielca mam 160 a do poznania 370.
ZU-Met oki
ZU-Met GPPH też może Ci zrobić azotowany wie po co przepłacać za siegmunda lub demmelera
suszi8512 całych stołów chyba nie mają w ofercie te segmentowe chyba tylko ale to świeży produkt. Siegmund ma jeszcze ta przewage że jest frezowany razem z bokami co daje idealna płaskość
ZU-Met ten na targach co konkurs się na nim odbywal właśnie taki był
suszi8512 A nie ten co można było w niego rurka uderzać ?
ZU-Met Sam testowałem ten stół rurką. Ani śladu po uderzeniu.
ZU-Met ten tez testowałem a ten co konkurs na nim był był cały frezowany łącznie z krawedziami
ZU-Met poza tym mamy na firmie siegmunda i szczerze nie ma się czym ekscytować szału wcale nie robi ani jakością ani trwałością
suszi8512 Ten stół był chyba normalny w wersji pro jak ma teraz Robert
suszi8512 Tylko kobyłki a nie jakieś drogie stołu dla leniuchów 😁😁
suszi8512 Ten siegmund to jakaś wersja basic mi chodzi o extreme. To tak ja porównac Lupo do arteona np 🙂
ZU-Met no tak w wersji pro i chyba azotowany?
ZU-Met nie wiem jaka to wersja wiem że 6 lat temu zapłacili za niego jak za zboże
suszi8512 Nie ,patrzyłem w katalogu ta sama stal co w wersji plus i eco. Jedynie te płyty są w wersji azotowanej i oksydowanej
suszi8512 Pewnie tak . Ale wiesz jak dbasz tak masz. Jak ja np coś przesuwam ciężkiego to podkladam coś żeby nie porysowac za bardzo. U kogoś pewnie bym tego nie robił 🤣
ZU-Met A to nie Ty kiedyś pisałeś że to kupione do roboty a nie oglądania 🤣
Dzochar91 No ja ale to nie znaczy że mam po nim walić młotkiem albo spawać do niego🙂