Polo też spawam tigiem i nie ma problemu
Hej, jak może być wypełniona taka brama? Robiliście coś takiego? Zwykła blacha obrobkowa chyba zbyt wiotka. No i jak to może wyglądać z drugiej strony?
Polo od x-cell brame widziałem to sa to plyty aluminium obstawiam ok 3mm od wewnątrz na sruby stożkowe w niewidocznych miejscach a z zewnątrz jakieś mocowania i w srodki ramy pewnie
No właśnie to na zdjęciu ma nity od zewnątrz. To chyba r Trochę tańsza wersja. Tylko ciekawe czy alu płyty czy blacha jakąś. Znalazłem też bramę wiśniowski z panelami w rozmiarze 5000x2000. Cena kosmiczna.
A pytam, bo kumpel chce coś takiego i miałbym mu robić ramę do tej bramy...
Schody skończone. Delikatnie katy uciekły, ale wszystkie tak samo, więc obie wangi są prawie identyczne. Do Waszej precyzji mi jeszcze daleko, ale dzięki Wasszym poradom idzie coraz lepiej 😃
Polo no prawie jak moje kiedyś dawno temu ślę jest git 👍
Polo Jest git majonez 👍
Panowie, prośba o opinię. Chce w końcu spróbować miga i zastanawiam się nad kupnem spawarki. Cena do 3k. Myślę o czymś takim:
Polo sam mam ideal ale ogólnie spartus jest polecana firma. Jeśli maszyna ma byc stacjonarna to moze lepsza opcją bedzie na szpule 15kg z miejscem na duza butle co przy większej ilosci spawania przeklada się na jakies oszczędności.
ZU-Met I podajnik czterorolkowy wtedy dluzszy przewód możesz założyć
ZU-Met ten ideal masz na 230v? Muszę też coś kupić na 230v najlepiej na szpulę 15kg
Stal-Fun a no tak o tym zapomniałem.
Dzięki za uwagi. Trochę mnie oświeciło bo teraz muszę odpowiedzieć na pytanie co chce, stacjonarne czy coś mobilnego.
Polo do mobilnej to by sie wózek przydał.
ZU-Met mając spawarkę to chyba nie problem. W szczególności ile planów po internetach lata takich tworów, a to chyba jeden z tych projektów żeby się naumić nowej spawarki na tym przy okazji.
liteq niby tak ale wiesz jak to jest 😂
Dreyse_r nie na 400v ideal 285pro
Dreyse_r a to są na 15kg i 230v
Dzochar91 nie ma za dużego wyboru ale są. Mam lincoln speedtec 215c 230v szpula 15kg.