Dzochar91 Jako osobny budynek. Jak budowałem dom to się nad tym zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że tak będzie lepiej. Hałas i zapachy są oddzielone, ale minus że zimno niestety.
Polo Wiadomo że lepiej, Wiesz zawsze jakieś ogrzewanie można założyć nawet klima jak nie jakieś duże wysokie hale
Polo Stiler Bs170
Tak Bs170G. Przymierzam się da zakupu stołu. Budżet raczej ograniczony i pewnie nie GPPH, ale zastanawiam się nad wymiaremm. Lepiej 120x120 czy 100x200?
Polo Z tych dwóch to bym brał 1000x2000
Polo lepiej w kształcie prostokąta bardiei uniwersalny wg mnie 😉 Bierzesz od jakiegoś mniejszego producenta
Polo 👍👍👍👍 niech się warsztat rozwija.
Czyli szukam czegoś w wymiarze 1000x2000. W sumie dużych gabarytów raczej nie planuje robić.
Polo Stołu szukaj na allegro . ja akurat swój stół kupiłem u tego sprzedawcy. https://allegro.pl/oferta/profesjonalny-stol-spawalniczy-2000x1000x15-sys28-7532079758
Alaxa9900 Dość mocno też polecany na Face jest Antoni Białkowski.
Alaxa9900 Z tego co sie dowiedziałem to gość nie jest jakims najmniejszym producentem tylko dużo na eksport robi. Około 30ton stołów miesięcznie robi 🤔 Jesteś zadowolony z tego stołu ??
Dzochar91 Glownie u Krzysztofa 🤣
ZU-Met he he dobre😁😂
ZU-Met Nie tylko, zresztą on robił wcześniej stoły przed wypromowaniem się stalowego tak samo też jest polecany pos-met
Dzochar91 dużo ludzi go poleca to fakt. Tak samo jak zapytasz o szlifierkę to Paweł Pruszyński ale on akurat jest bezkonkurencyjny 🙂
Stoły pos-met wydają się być całkiem fajne. Często w ogłoszeniach producenci straszą żeby nie kupować stołów wycinanych laserem tylko te z otworami frezowanymi. Zastanawiam się czy ma to faktycznie jakieś znaczenie.
Polo Nie pisz tak glsnos bo Cię usłyszą i zjedzą zaraz 🤣
Ten stół w linku od Alaxa9900 jest właśnie chyba wypalany.
Polo Wypalanie laserem wygina blat czy co się z nim dzieje?
Alaxa9900 No podobno przegrzewa miejscowo i się krzywi. Ile w tym prawdy to nie wiem.
A Stalowy jeszcze stołów nie sprzedaje?
Alaxa9900 Pewnie za mała marzę może uzyskać, potrzeba większą logistykę itp.
Dzochar91 On już chyba w spawanie się nie bawi teraz prowadzi sklep 😆😆