Gasparg W Austrii 3 lata temu na trasie Grossglockner widziałem dwóch Czechów którzy wjechali takimi sprzętami na góre gdzie przewyższenie wynosi około 1800m. Więc sprzęt chyba nie do zajechania. 💪💪💪
Alaxa9900 Kiedys maluchami jeździli na wakacje do Bułgarii i Włoch to i takim dojedziesz 🙂 jeszcze kask orzeszek koniecznie 😂
Alaxa9900 trzeba dopisać do listy wyzwań, być może na 2022 rok :]
ZU-Met To musiało być przeżycie nie to co teraz Klimka, tempomat ,autostrada, 😎😎😎i 200 na blacie.
Alaxa9900 Nie wyobrażam siebie teraz. Chwilę na zakupy jedziemy a dzieciaki już marudzę kiedy będę zimno albo gorąco a tam dwa dni trzeba jechać i wszystko na dach spakować 🙂
ZU-Met Bo za mało jeździcie przez to są nieprzyzwyczajone
Dzochar91 No pewnie tak .
Dzochar91 Chodzilo mi o to jechać 126p bez klimy bagażnika i miejsca w środku że średnią prędkość 70km/h
Co do słynnej motorynki ... gościu brał udział w rajdzie złombol. Trasa z Katowic do Grecji🙂
ZU-Met na licencji
Gasparg pierogi ruskie jsk sama nazwa wskazuje są z mięsem 😀😀😀
Gasparg Może też pomyśle nad jakimś zabytkiem do jazdy.
Alaxa9900 mnie fascynuje w takich sprzętach łatwość napraw oraz cena części, przyzwyczajony do serwisów w silniku 4T, trochę myślałem o tym wyjeździe motorynka chociaz nad morze ale najpierw silnik musi przejść małe modyfikacje by zwiększyć moc do około 3KM 😃
Gasparg Trzeba spróbować, i relacja z całej trasy oczywiście 👌
Dzochar91 Też chciałbym to zobaczyć. 😁😁😁
Witam, ja okolice Kędzierzyna Koźla, więc do Lublińca nie daleko. Jak byście planowali jakiś wyjazd na małych moto to też się pisze. Części do WSK, Romet i trochę MZ też się znajdzie w razie czego. Lata ktoś quadami?
Paulluss Jeździłem ostatnio tgb 1000 ale to nie dla mnie moim zdaniem bardziej niebezpieczny niż motocykl. Po za tym to drogi sport.
Paulluss niestety ja quadem nie jeżdżę, bo motocyklem wygodniej jeździ się po lasach, jak się przekonałem że DRZ'tka 130kg już jest za ciężka :/
Alaxa9900 Zgadzam się z Tobą. Z powodu chęci rozwoju, wyprzedaje moje zabawki bo ta zabawa kosztuje.
Paulluss Tgb którym jeździłem 13l na 100km troche w szoku byłem ale kumpel mowił że to norma. Koszty naprawy i części też duże bo wiadomo większość teren.