Boguslaw Daj spokój z tą ładą więcej naprawiania niż jazdy 😆😆😆 kupuj motocykl i poczuj wiatr we włosach 💪💪💪
Alaxa9900 i motorynką do Szczecina na paprykarz. 😀🏍️😀
Boguslaw To jest pomysł😁😁😁
Boguslaw A czy przypadkiem paprykarz szczesinski nie ma tyle samo wspolnego co pierogi ruskie z rosja 🤣 ps ładowałem go kiedyś koło Koszalina ten paprykarz 🙂
Alaxa9900 zrobić jej remont i pojechać to może coś by z tego było 😃
Gasparg Do tego film na You Tube i milion wyświetleń gwarantowane 😀
Alaxa9900 jest to pewne wyzwanie, które kusi, papiery ona ma, więc czemu nie spróbować 😃
ZU-Met pierogi ruskie są z Ukrainy 😂 a paprykarz szczeciński został pierwszy raz wytworzony właśnie w Szczecinie w latach 60 🙂
COMPLEXSPAW Witamy serdecznie 🙂👍
Gasparg W Austrii 3 lata temu na trasie Grossglockner widziałem dwóch Czechów którzy wjechali takimi sprzętami na góre gdzie przewyższenie wynosi około 1800m. Więc sprzęt chyba nie do zajechania. 💪💪💪
Gasparg No tak ale teraz robią w Kaliszu.
Gasparg pierogi ruskie jsk sama nazwa wskazuje są z mięsem 😀😀😀
ZU-Met na licencji
Alaxa9900 Kiedys maluchami jeździli na wakacje do Bułgarii i Włoch to i takim dojedziesz 🙂 jeszcze kask orzeszek koniecznie 😂
Alaxa9900 trzeba dopisać do listy wyzwań, być może na 2022 rok :]
ZU-Met To musiało być przeżycie nie to co teraz Klimka, tempomat ,autostrada, 😎😎😎i 200 na blacie.
Alaxa9900 Nie wyobrażam siebie teraz. Chwilę na zakupy jedziemy a dzieciaki już marudzę kiedy będę zimno albo gorąco a tam dwa dni trzeba jechać i wszystko na dach spakować 🙂
ZU-Met Bo za mało jeździcie przez to są nieprzyzwyczajone
Dzochar91 No pewnie tak .
Dzochar91 Chodzilo mi o to jechać 126p bez klimy bagażnika i miejsca w środku że średnią prędkość 70km/h
Co do słynnej motorynki ... gościu brał udział w rajdzie złombol. Trasa z Katowic do Grecji🙂