Dzień dobry. Mam pewien problem w firmie mamy drzwi zatrzaskowe niestety coś mnie podkusiło i wychodząc włożyłam klucze wewnątrz do zamka po czym wyszłam kiedy zjeżdzałam windą zorientowałam sie że zatrzasnełam klucze w środku i do tego jeszcze w zamku. Czy jest jakiś sposób aby wydostać klucze ?

dodam ze są inne pary kluczy do tych drzwi tylko niestety nie miałam ich przy sobie by sprawdzic czy moze jakos inną parą kluczy da sie wyypchnąć te zatrzaśniete klucze

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1076

AngelikaSuliska Z tego co wiem to nie da się wypchnąć klucza innym kluczem. Jeśli to zamek na wkładkę to jesli z jednej strony klucz jest włożony to jesli włożysz z drugiej strony taki sam klucz to maksymalnie 0,5 centymetra wypchniesz ten klucz. A średnio długość powierzchni roboczej klucza czyli tej zabkowanej ma 2,5 centymetra. Możesz spróbować płaska igła od maszyny do szycia są dlugie i może się uda. Złodzieje z tego robili wytrychy. Mam nadzieję ze pomogłem. Pozdrawiam 🙂

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1290

Stal-Fun Ma to sens ale ten klucz musiał by być idealnie prosto jak jest lekko przekręcony to go nie wypchniesz

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1076

ZU-Met Dokładnie tak

Napisz odpowiedź...