Witam pasjonatów.
Potrzebuję porady. Szukam niskobudżetowej wiertarki do prac domowych. Wiercenie w blachach grubości od 2mm do 15mm.
Potrzebuję porady. Pomocy 🙄🙏
Piotr jaki budżet ?
Szukaj Ws 13 na OLX można znaleźć za 1000 pln tylko trzeba cierpliwości.
Budżet około tysiaka. Wiadomo jeśli nic w tych pieniądzach nie znajdę to trzeba będzie zwiększyć
Piotr Szukaj starej sprawdzonej konstrukcji typu- WS 13 WS 16 WSA 25. Sam posiadałem WS13 bardzo dobra wiertarka stabilna i bezawaryjna . Moją sprzedałem i kupiłem wiertarkę magnetyczna która jest bardziej mobilna . Odpuść sobie marketówki bo moim zdaniem szkoda pieniędzy.
Alaxa9900 Jakiej firmy magnet masz
Dzochar91 AGP SMD351L
Alaxa9900 w domu mam 2 słupowe, jedna po remoncie Ori niemiecka druga robiona ale.mega solidna i tal kiedyś myślałem że może bym jedna sprzedał i kupił magnes
Dzochar91 Ja polecam!!! Do wiertarki mam wiertła trepanacyjne i akcesoria do stołu robię sobie sam.
Alaxa9900 Mam dostęp jak chce do fein z posuwem także średnio się opłaca kupić ,😁😁
Dzochar91 A widzisz ja niestety w innej branży siedze i takich ułatwień nie mam 😁😁
Alaxa9900 Ja też, ale znajomości zostały.
Dzochar91 to gdzie pracujesz jeśli to nie tajemnica ?
ZU-Met To nie jest takie ważne 😉
Dzochar91 Ok spoko 🙂
Czasami w tych pieniądzach na olx wyskoczy WS-15, ale schodzi zazwyczaj w przeciągu kilku chwil. Najlepiej obserwować rynek i coś się w końcu trafi.