Boguslaw nie do końca. Miałem klienta kasy jak lodu przed domem nowe Infiniti a jak mu robiłem balustrady to deski powiedział że sam sobie przykręci to będzie miał trochę taniej i nie będzie mu się nudziło 😂
ZU-Met nie zawsze bogactwo idzie w parze z lewymi rękoma. 😅
Dzochar91 no masz rację ale np wróćmy do Niemca on by pojechał na zakupy ryby albo piwo do znajomych
ZU-Met korzysta z życia
Już trochę czasu minęło od dnia dziecka ale paczka dotarła.
Alaxa9900 Pirometr?
Alaxa9900 z Aliexpres?
Alaxa9900 mam dalmierz z tej firmy i dziad przekłamuje czasem i 0.5 cm na 2 metrach odległości.
Stal-Fun Czasami się przydaje szczególnie przy wprasowaniu łożysk.
ZU-Met Tak w Polsce nie mogłem znaleźć .
Alaxa9900 coś pewnie znajdziesz ale z odpowiednia marzą albo wysyłka 2tyg
ZU-Met Może za jakieś pół roku będą bardziej dostępne produkty u-nit bo jak narazie to same mierniki.
Alaxa9900 a to ten uni-t dobry jest?
ZU-Met Nad kątomierzem też się zastanawialem ale mam w dalmierzu więc tak naprawdę nie jest mi potrzebny
ZU-Met
Moim zdaniem bardzo dobra firma dużo ofertę mają mierników elektrycznych.
Stal-Fun jest on na tyle wiarygodny że można np do spawania nóg w stole używać ?
ZU-Met Porównywałem go z takim kątomierzem i dalmierz pokazywał tak samo. Czasami nie warto kupować dwoch urządzeń jama się wszystko w jednym. Ale kazdy lubi co innego
Alaxa9900 jestem tego samego zdania 👍🙂
Hipcio To dużo
Hipcio w jakich warunkach ? Może było duże słońce np
Hipcio przekłamanie mogło być z powodu rozładowanej, lub słabej jakości bateri.
ZU-Met normalnie w domu brałem wymiar pod ściankę z profili Zmierzyłem, ucialem i dupa brakowało 5mm. Sprawdzane na dwóch metrowkach i to samo dlatego poszedł w kąt. Co innego na 10 metrach taka odchyłka ale na 2 to za dużo jak dla mnie.