Boguslaw fajny i zadbany👍
Alaxa9900 fajny sprzet
Alaxa9900 w aucie bmw e90 żeby wymienić filtr trzeba pół przodu rozebrac podszybie usztywniacze kielichow i dopiero można zmienić za pierwszym razem też mi zeszło ok 2godz
Boguslaw To chyba bmw takie skomplikowane!! Miałem już trochę aut ale nigdy w żadnym nie miałem trudności z dostępem do filtrów.
Alaxa9900 Boguslaw to po to żeby serwis też mial robotę
suszi8512 Polska taki kraj że każdy wszystko umie albo przynajmniej próbuje. Niemiec na pewno by tego nie robił
ZU-Met jak będziemy zarabiać jak Niemcy to też nie będziemy musieli wszystkiego umieć
suszi8512 to się nigdy nie stanie
Boguslaw nie do końca. Miałem klienta kasy jak lodu przed domem nowe Infiniti a jak mu robiłem balustrady to deski powiedział że sam sobie przykręci to będzie miał trochę taniej i nie będzie mu się nudziło 😂
ZU-Met nie zawsze bogactwo idzie w parze z lewymi rękoma. 😅
Dzochar91 no masz rację ale np wróćmy do Niemca on by pojechał na zakupy ryby albo piwo do znajomych
ZU-Met korzysta z życia
Już trochę czasu minęło od dnia dziecka ale paczka dotarła.
Alaxa9900 Pirometr?
Alaxa9900 z Aliexpres?
Alaxa9900 mam dalmierz z tej firmy i dziad przekłamuje czasem i 0.5 cm na 2 metrach odległości.
Stal-Fun Czasami się przydaje szczególnie przy wprasowaniu łożysk.
ZU-Met Tak w Polsce nie mogłem znaleźć .
Alaxa9900 coś pewnie znajdziesz ale z odpowiednia marzą albo wysyłka 2tyg
ZU-Met Może za jakieś pół roku będą bardziej dostępne produkty u-nit bo jak narazie to same mierniki.
Alaxa9900 a to ten uni-t dobry jest?
ZU-Met Nad kątomierzem też się zastanawialem ale mam w dalmierzu więc tak naprawdę nie jest mi potrzebny
ZU-Met
Moim zdaniem bardzo dobra firma dużo ofertę mają mierników elektrycznych.