Dzochar91 No dokładnie 🙂
Alaxa9900 witam 🙂 Fajne projekty, starannie wykonane, od zleceń się nie opedzisz 😄
Dzochar91 Ale znów jadąc na pomiar jakimś autem beznadziejnym klient pomyśli że wcale nie masz pracy albo robisz beznadziejne skoro nie stać cię na lepsze auto. W drugą stronę też nie ma co przesadzać🙂
ZU-Met Dla mnie najtańsze to nie jest baznadziejne 😁😁
Dzochar91 Napisalem że robisz beznadziejnie bo nie stać cię na lepsze auto. Jeździłem kiedyś pożyczonym Peugot 106 od znajomego to wstyd było tym jechać gdzieś na robotę. Narzędzia w bagażniku 3 krotnie przewyższaly wartość auta 🤣
Dzochar91 Co do naciągu taśmy to mam 15Mpa.
Szlifierka taśmowa uratowana z Londyńskiego złomowiska. Kolory nie pasują do makity ale tylko takie miałem. Może to nie projekt spawalniczy ale do przyszłych napewno się przyda.
Alaxa9900 No szkoda że potrzeba trafo, no chyba że się mylę
Dzochar91 tak potrzeba ale prawie wszystkie narzedzia posiadam na 110v moze z 2-3 maszyny mam na 230v.
Dzochar91 Ale przecież w Anglii jest 220v w gniazdku.
ZU-Met ale wszędzie na budowach w UK wymagają 110v lub akumulatorowe ze względów bezpieczenstwa
suszi8512 A to nie wiedziałem dzięki za info
W Polsce takie narzędzia można kupić za grosze . Mam tego kupę.
Alaxa9900 Możeszx się czuć bezpiecznie pracując 😎
Dziś drugie życie dla frezarki dewalt.
Alaxa9900 Stół system 16/22/? Sam robiłeś ?
16 kupiłem Sprzedawca z Łany wielkie.
Frezarka gotowa do pracy. Czwarta w moim warsztacie ale od przybytku głowa nie boli.
Alaxa9900 kiedyś miałem wszystkie narzedzia z Dewalt i sieciowe i akku
Boguslaw U mnie dewalt panuje , troche mam makity hilti festool i bosch. Marketówek nawet nie kupuje . W przyszłosci cos bym kupił z Milwaukee ale tez słyszałem ze z USA przeniesli produkcje do Chin.🤣🤣
Alaxa9900 Ja mam Milwaukee i nie narzekam 🙂 a co do Chin to większość tam robią ewentualnie składają w innym kraju.