Alaxa9900 a co to na mokro szlif?
Prysnolem sprejem aby zobaczyć jak będzie wyglądało po farbie. 😆😆
Alaxa9900 też kiedyś tak zrobiłem. Ja szlifuje 36+ i późnej oscylacja 60 i wychodzi pięknie nie ma sensu aż tak głaskać pod proszek.
ZU-Met Tak tylko chciałem sprawdzić jak to wyjdzie czy nic nie będzie widać.
Alaxa9900 fajnie widać gdzie trzeba promień profila poprawić od wewnątrz oscylacja teraz.
Od tematyki spawania trochę moje dzisiejsze pracę odbiegają ale trzeba pomalować kufry przed wyjazdem 😃
Alaxa9900 samo się nie pomaluje 🤣
Alaxa9900 gdzie Panie uderzasz 🤔🛵
Boguslaw No niestety a dopchać się do lakiernika to szkoda gadać.
Alaxa9900 trzeba samemu spróbować lakiernictwa też kiedyś się bałem teraz to już z górki, metalikiem jeszcze tylko nie umiem a tym bardziej zaprawek np. Na aucie
Boguslaw Już kiedyś malowałem tak więc tu myślę że napewno będzie lepiej niż jest. 😄
Dzochar91 W planach jest Macedonia. Tylko to państwo mi jeszcze zostało na południu. Później napewno Czarnogóra i Słowenia .
Alaxa9900 fajnie 🤗 Zazdro
Dzochar91 Z czegoś trzeba mieć radość nie tylko spawanie 😂
Kufry skończone 😁😁😁 za dwa dni polerka i będzie gitara.
Alaxa9900 nie wyglądaja jak by wymagały polerki 🙂
Alaxa9900 bravo
Alaxa9900 kurła ale profesjonalnie malniete
ZU-Met Jest parę małych paprochów. W takich warunkach i tak myślałem że gorzej będzie. 😁
Alaxa9900 może lepiej zrób to jak wrócisz. Zmatowisz 1500 na.mokro i dopiero przepolerujesz. Od tych szutrowych dróg będzie tragedia.
ZU-Met W szutry raczej się nie pcham no chyba że nie ma wyjścia większość tras raczej asfalt.