Cardiv Ten pod szafe to 30x30x2
Kolejny regał. 😆
Alaxa9900 Jak ja lubię takie wykończenia narożników 🙂👍👍
Stal-Fun Dzięki tylko żeby jeszcze klient docenił.
Stal-Fun bo sam tak wykanczasz
Alaxa9900 jak nie ma styczności ze ślusarstwem to nie zauważy 😁
Dzochar91 Muszę kiedyś zrobić na odpierdol i zobacze co będzie może to nie ma sensu się tak wczuwać. 😂
Alaxa9900 jak będzie coś marudził to powiedz że to farba 🤣
Alaxa9900 ja mam zdjęcia takich spierdolinych na maxa i pokazuje za co płaci bo takie wykończenie trwa dłużej niż cięcie ze spawaniem 🙂
Alaxa9900 a tak szczerze mógłbyś tak zostawić ten narożnik nieoszlifowany albo jakaś dziurkę ?
ZU-Met I to jest dobry pomysł aby klient mógł zobaczyć, porównać, a nawet sobie pomacać 🤪, i był świadomy za co placi.
ZU-Met Nie chce dziadostwa robić . Tylko tak się zastanawiam czasami czy ktoś zwraca na to moje wykończenia uwagę. Czy bierze aby tylko było pospawane.
ZU-Met gdzie w mebleku by tak zostawił
Dreyse_r A w kwiaciarni gdzie jest praktycznie wszystko moja praca stoi kwietnik po poprzednim starym miejscu. Oszlifowane chyba kamieniem i ogólne nie za ciekawe ale naocznie mozna porównać dlaczego mietek za rogiem ma taniej a robi to samo 🙂
Alaxa9900 no mi się jeszcze nie zdarzyło żeby ktoś zapytał czemu ten szef z tej strony albo coś. Ale też co innego brama a co innego regał czy tam stół do jadalni .
Jeżeli jest ktoś nie w temacie to raczej nie zwraca uwagi na wykończenie. Ale jak pokarzesz palcem różnice, dasz do porównania to ludzie zwracają uwagę na wykonanie. Jeden to doceni a dwóch nie zwrócić na to uwagi, a czwartemu niedogodzisz.
Dzochar91 ja na tym punkcie to też mam zboczenie że nawet w przyczepkce znajomemu oszlifowalem co zupełnie nie ma znaczenia,🤣
ZU-Met wiadomo ale po ocynku wyciągnie spaw 😁 Chyba że to tylko reanimacja starej
Dzochar91 co najlepsze to byla do ciągnika 🤣 ja przeważnie nie spawam pachwin to aż takiej tragedi po ocynku nie ma.
ZU-Met w przyczepce pasuje spawać 😁
Dzochar91 było spawane ale z jednej strony spłynęło za bardzo wiesz i był taki glut na narożniku.