Stal-Fun No na pewno i prze艂adunek na inne auto zapewne. W naszym kraju to mandat za wszystko przecie偶 upomnienia to mo偶e z raz dosta艂em 馃檪
Stal-Fun Podziwia 馃ぃ 9mb
Dzochar91 Na grubo 馃檪
Dzochar91 馃槄馃槄馃槄
Panowie pytanie jak zamocowa膰 balustrad臋 do pod艂ogi w taki spos贸b jak na zdj臋ciu???
Alaxa9900 Przyspawac plaskownik w kwadracie wiekszy od profila i na to maskownica
Alaxa9900 Rurka dodpawana do s艂upka i na kotwe chemiczna
Stal-Fun Ta opcje znam . Bardziej mnie interesuje jak jest zamontowana balustrada ze zdj臋cia.
Alaxa9900 ja ucinam p艂askownik 40 #6 lub #8 wiercilem otw贸r 18 i wspawalem 12cm rurki 3/8 od 艣rodka i na s艂upek 馃檪
ZU-Met Taki myk dzi臋ki wielkie馃憤馃憤馃憤馃憤馃憤
ZU-Met A konkretnie jakie kotwy chemiczne polecasz?
Alaxa9900 u mnie z tego co rozmawia艂em z ch艂opakami to stosuj膮 te Jest wersja letnia i zimowa
Alaxa9900 Ja stosuje Fischera
Alaxa9900 Ja korzystam z Bernera bo od znajomego kupuj臋 po taniosci a w sklepie to Arvexa. Nigdy nic si臋 nie dzieje. Wa偶niejsze jest jak przygotujesz otw贸r bo do py艂u to nawet najlepsza nie b臋dzie trzyma膰 馃檪
ZU-Met a przyczepka 3m czy 2.5 i wydaje si臋 wiecej
suszi8512 dzi臋ki馃憤
A stosowa艂 kto艣 takie ampu艂ki ? Cenowo 艣rednio wychodzi przy wi臋kszej ilo艣ci ale np do jednej szpilki wyjdzie podobne co mieszalnik i wypuszczenie niezamieszkanej kotwy .
ZU-Met tego nie znam
ZU-Met widzia艂em tylko na Yt wi臋c chyba lipy nie daj膮
Boguslaw 艂adujesz w otw贸r i rozbijasz szpilka na lewych obrotach mieszaj膮c w otworze
ZU-Met fajne u nas tego na Podkarpaciu nie widzia艂em w sklepach, stosuje te zwykle z tuby z ko艅c贸wka mieszaj膮c膮