Panie i Panowie, Wszystkiego Dobrego Na Nadchodzące Święta 🎄🎅🎁🌨️⛄.
Wesołych świąt, życzę Wam zdrowia, pieniędzy a przede wszystkim szczęścia, jak mówią, że na Titanicu mieli i pieniądze i zdrowie ale szczęścia im zabrakło, to ja Wam życzę tego szczęścia, żeby nie opuściło Was nigdy!
Wszystkim uczestnikom forum i całemu zespołowi GPPH za dobrą współpracę życzę zdrowych pogodnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia a na Nowy Rok samych nowych owocnych sukcesów. Pozdrawiam Tomek 👍😉😀
suszi8512 Zdrowych Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku
Zdrowych spokojnych radosnych, a wesołe sobie sami zróbcie , świąt Bożego Narodzenia. Dla całego zespołu GPPH oraz wszystkich uczestników naszego wspaniałego forum GPPH.⛄☃️🍷🥃🎁🎂🎀🎄🎄
Zdrowych spokojnych świąt Bożego Narodzenia w gronie rodzinnym dla całego forum oraz całemu zespołowi GPPH. 🎀🎁🎄. Życzy Wojtek🙂
Wesłoych świąt wszystkim. A to choineczka na stół wigilijny którą wyciałem na plazmie.
suszi8512 nie mam pojęcia szczerze mówiąc taką w pracy mamy dostępną. Hobbystycznie w domu używam Esab Rebel 205AC/DC w pracy tylko czasami coś tam zrobię…
ZU-Met pomieszczenie na sprzet
MarekHaj Tak myślałem właśnie dzieki🙂
Jak tam po świętach Panowie?😁
Miodek święta święta i po swietach parę kg więcej na wadze po tych wszystkich pysznościach 😉
Smutno, sam w Boże Narodzenie musiałem krzyż na grób ojcu zrobić bo zakład pogrzebowy tylko tabliczkę dał 😪
Boguslaw Smutne 😟
Boguslaw Współczuję ale twój tata dużo wspaniałych lat przeżył i trzeba tak o tym myśleć.
Jakie najczęściej stosujecie siatki w meblach regałach, cięto ciągnione czy bardziej plecione karbowane ?
Dzochar91 miałem zapytanie o cięto ciągniona
Elektryk murarz😀
Boguslaw Widac że fachowiec 🧱👨🏭👷
A to Własnoręcznie wykonana koza 🐐 na budowę rura 400mm drzwi wypalone plasmą reszta już pikuś a jak grzeje 😀
Boguslaw Fachowa robota nie to co te wydmuszki z blachy 2 na rynku .