Hipcio Krzysio i czerwone nogi do stołu 🙂
ZU-Met no to wiem tylko o co poszło
Boguslaw tylko czekasz na niego w kolejce z rok czasu poza tym Jimny to samochód dla masochistów twardy i sztywny jak diabli
Hipcio Też jestem ciekam ale strach pytać 😅😅😅
Hipcio znam temat nie wytrzymałem jego szyderczego uśmiechu i sypnalem mu komentarz
Alaxa9900 może sam coś napiszę . Zrobi szum za kilka dni powie
ZU-Met Jak nie wiadomo no co chodzi ????? to wiadomo........ 😂😂😂
Alaxa9900 noo o kasę ale może samo @GPPH wyda jakieś oświadczenie z pierwszej ręki żeby nie roznosić plotek .
No od @GPPH było by pewnie info z pierwszej ręki nawet by pasowało coś napisać bo większość z forum napewno zna temat.
suszi8512 To więc co to za tajemny temat?
suszi8512 no to dawaj kawę na ławę skoro pisze że już po wszystkim
Hipcio no to on właśnie napisadl na swoim profilu że wygrał doczytajcie u niego ale komentarze usuwa
suszi8512 no tak wygrał sprawę z GPPH ale temat właśnie się nasuwa o co chodzi z tym pozwem .
suszi8512 właśnie chodzi o to że nie napisał o co poszło i dlaczego
ZU-Met Pewnie nie dowiemy się. Jak wygrał sprawę to powinien napisać o co chodziło. Z tego co pamiętam kiedyś napisał że wyjaśni wszystko już po zakończeniu sprawy. Atak wrzuca jakieś dziwne posty jak to wygrał z GPPH😂😂😂
Gdzieś przeczytałem że firma produkującą stoły pozwała dlatego bo Youtuber przemalował nogi stolu na inny kolor zaraz po skończeniu współpracy 🙊 Jak jest naprawdę to nie wiem
Człowiek ma parcie na szkło. Coś powie, coś nie dopowie, będzie robił szumu wokół własnej osoby, zamieszanie aby zwrócić na siebie uwagę.
Hipcio o ten kolor od nog Gość ma parcie na kasę i szkło a teraz te odcinki z buggy to będą jak moda na sukces mam pomysł żeby wszyscy z forum co lubią GPPH żeby u trochę komentow popisali dla funu
suszi8512 kiedyś napisałem czemu nie poda ceny normalnego tylko każdemu na priv pisze i szkoda czasu. Kilka osób powiedziało że racja bo jak się podoba to kupujesz a jak nie to się nie będę dopytywał. Dodałem zdjęcie ze stacją wszystko priv to straszne oburzenie że jak chce cenę katalogowa to poda tutaj 🤣🤣🤣 a co do czego to na allegro było 300 taniej 🙂
suszi8512 Naprawdę poszło o zmianę koloru nóg od stołu????
ZU-Met
Alaxa9900 no Yato też się skończyło jak przestał o nich dobrze gadać. Nic tam nie ma za darmo. Jestem zdania jak taki zły to czemu nie oddał tylko nadal na nim pracuje.