Boguslaw Do zimy jeszcze trochę mamy.
GPPH Mistrzostwo świata. To co można zrobię c na waszych stołach to Poprpstu mistrzostwo. Super robota weldera i szaczun za wykonanie.💪💪💪😎😎😎😎
Miodek A ty swój kiedy dostaniesz ?
ZU-Met w celu zachowania porządku na Forum prosimy o odpowiedzi pod postami związane z danym tematem (w tym przypadku dotyczące projektu DIY by GPPH #006) a do innych kwestii prosimy zakładać osobne tematy 🙂
GPPH Mega projekcik! Gratuluję pomysłu 💪
GPPH zacny projekt milordzie godny skopiowania i wykonania 👍😉
suszi8512 a jak napisałem że blaty będę zamawiał to mi mówią żebym ławkę pospawał najpierw
Boguslaw Czuje że to chyba do mnie 🙂 ja się poprostu martwię że będziesz miał zaległości i w niedzielę będziesz musiał robić 🤣
ZU-Met w niedzielę trenowałem przed targami i się zemściło że wygrali lepsi 😀
Boguslaw Film jest za długi i nie może przemielic treści.
ZU-Met może
Boguslaw przetrenowales a i niedzielna praca w g.. się obraca🙂
Boguslaw Dzień dobry, czy problem jest z całym postem dotyczących Targów? Błędy prosimy najlepiej zgłaszać pod postem do tego przeznaczonym: https://forum.gpph.pl/d/151-znalazles-blad-na-forum-poinformuj-nas-o-tym
Boguslaw ZU-Met Prosimy jeszcze raz o odpowiedzi pod postami związane z danym tematem. Tutaj mają Panowie oznaczone posty, które nie są związane z tematem DIY 006 🙂
Administrator tak rozumiem rozpedzilismy się trochę z @Boguslaw .
ZU-Met proponuję administracji usunięcie naszych wpisów nie związanych z projektem stolika, koledzy jeśli aprobujecie ten pomysł to napiszcie pod postem