Gasparg Ja jak zaczynałem to też tak miałem a teraz planuje żeby przy okazji coś załatwić jak jadę do fryzjera bo na nic czasu nie ma.
Gasparg Chlopie, wypluje to słowo, jak zaczniesz pracować w sobotę będziesz niewolnikiem własnego czasu.
Dzochar91 Nie uważam że praca w sobotę u siebie to coś złego
Dzochar91 i najlepiej za darmo to uczciwa cena
Dzochar91 w sumie masz rację, u siebie to u siebie, prezes zarządził, że soboty wolne 😂
ZU-Met Haha ogólnie w ogóle nic złego, same pozytywy 🤣🤣
Dzochar91@suszi8512#14577 u siebie za inna stawkę robisz, jak chodziłem do pracy to pon-pt a sobota wolne.
ZU-Met zgadza się jak jesteś na etacie to soboty obowiązkowo wolne i wtedy w sobotę u siebie dłubiesz za inna stawkę co innego jak jesteś na działalności i światek piątek czy niedziela rąbiesz fuchy to czasami wyjdzie że robisz za śmieszne pieniadze
ZU-Met Złudne myślenie, trzeba w tygodniu za inna stawkę żeby w sobotę mieć wolne.
suszi8512 wiadomo nie robię do nocy ale nieraz do 15 się popracuje🙂
ZU-Met W tyg ile pracujesz. ? Jak długo
Dzochar91 Nie wiem nie mam tak że ode na 8 i siedzę np do 18 . Nieraz na 9 nieraz później jak muszę no coś załatwić albo zostać z Zuzia bo chora
ZU-Met Ok,
Panowie po co te kłótnie i złe emocje. Każdy jakoś zaczynał ja tak samo.
Stal-Fun a kto tu się kłóci majster 🤔 Delikatne wyrażanie swoich racji 👌💪✌️
Dzochar91 Wyczułem nutkę jadu i goryczy w niektórych postach
Stal-Fun Moich ??
Dzochar91 Ja nie powiedzialem ze w Twoich. Przeczytaj powyższe a sam tak stwierdzisz
Stal-Fun Wiem wiem, podpuszcam
Panowie z takiej roboty uciekam na swoją działalność.
Gasparg bez gwiazdy nie ma jazdy Panie 😀
Gasparg czyli było szybkie zauroczenie na lepsze pieniądze a później powrót do życia na miejscu 😁