Kółka słabo ale daje rade myc
suszi8512 właśnie te kółka to jak w odkurzaczu do popiołu cały czas spadają i mnie denerwują
Kółka może i tak ale daje rade myc
Gasparg ten większy lepszy jest
suszi8512 dla mnie to i tak świat, zawsze jest tak, że dołożysz trochę więcej i coś innego masz, tutaj promka 130 zł na moje potrzeby wystarczy 🙂
ZU-Met to ma ciągnąć a kółka to się zreperuje w razie "W" 😄
Gasparg Ja juz się nauczyłem że wolę coś markowego jednak nie kupujesz na miesiąc tylko tyrasz nim na maxa i nic się nie dzieje 🙂
ZU-Met a parkside to nie jest markowy sprzęt?
Gasparg w sklepie z bułkami nie będzie raczej markowego sprzętu 🙂 chodzi mi o marki z renomą na rynku .
ZU-Met naprawdę, ja myślałem, że w niemiekcim lidlu wszystko jest najlepsze...
A tarcze do "ciencia" w Lidlu widzieli ?
Gasparg Odkurzacz będzie działał tym bardziej za taką kasę ale np miałem kiedyś wiertarke udarowa to sprzęgło było tak słabe że byle drut i blokowało a główka po pół roku nie trzymała i wypadały wiertła .
ZU-Met ojj nie czujesz tej ironii o "markowych" sprzętach z lidla? 😂
Gasparg na FB na grupach dla majsterkowoczow parkside jest numerem jeden 🤣
Dzisiaj z odzysku powstał piec na zużyty olej, jak się uda wstawię zdjęcie 🙂
Dwa zdjęcia od klientów a trzecie dzisiaj zrobiłem stojak na ręczniki 😃
Gasparg Robiłem podobny tylko że na 2 ręczniki
Dzochar91 powiem Ci, że usoer sprawa jest z takim stojakiem, zrobiłem nawet taki do siebie do domu 🙂 i już ręczniki nie wiszą na prysznicu 😂
Dzochar91 a ta blacha na dole do czego? 🙂
Gasparg Jest spoko ale ja dla sobie to bym zrobił taki który montuje się do sufitu 😁
Dzochar91 nie no te to są mega, plus kilka dodatków loftowych, elementy drewna i zieleń kwiatów i dla mnie pomieszczenie idealne 😃