Czy któryś z majstrów wybiera się na targi 8-10 listopad https://industryweek.pl/?utm_source=fbads&utm_medium=leadads&utm_campaign=rejestracje
sthonka ja raczej nie bo wystawcy oferują wszystko w Euro a ja zarabiam w PLN, wyjątek to GPPH poza tym w Wawie nie będzie już Gpph. 😀
Boguslaw jak przystało na stolicę to i więcej tego Euro niż w takich małych Kielcach. A kto wie może coś i w dolarach będzie 😅
Boguslaw Oj tam oj tam parę złoty różnicy 😂😂
A jak w złotówkach to i tak wszystko netto. Ostatnio dzwonie o blachę na nazwisko i paragon brałem no cena 360 idę do kasy a tu 442 bo plus vat.
ZU-Met No to coś nie tak, nieładnie
A działalność mam os miesiąca to mi się udało złapać. W sumie na stronie gpph też wszystko w netto a nie ma takiej informacji. Dla mnie to drodze bez sensu
ZU-Met Panie jak kiedykolwiek pracowałbyś jako przedstawiciel to tylko cenami netto się operuje ją to wiem
Boguslaw no jestem tego swiadom ale piszesz do 3 różnych hurtowni i jeden w netto drugi brutto a jeszcze inna na kg zamiast metry np oszaleć idzie.
ZU-Met Bo hurtownie kupują na kg a sprzedają na mb bo dla klientów łatwiej się tak ogarnąć.
Dzochar91 ja wolę na kg bo mi łatwiej policzyć właśnie
Ja oczywiście odwiedzę targi jeśli nikt nie jedzie zrobię mała foto relacje porównam Kielce z Warszawa
sthonka o widzisz jak masz blisko to z góry dziękuję w imieniu zainteresowanych i w swoim.
Boguslaw Też mam bliżej niż do Kielc
Ja mam w sumie blisko ale jakoś mnie tam nie ciągnie
Już jutro trochę materiału z targów 👹
Przyłapany na zakupie nowej maszyny do warsztatu Grzegorz
To była ciekawa przecinarka cięła naprawdę cieniutkie plasterki