Reklamować się trzeba wszędzie gdzie się da, a jestem jeszcze przed dotacja z UP i natrafiłem na to forum przez stół który chce kupić. Dzięki! :]
Gasparg wydawało mi się że jesteś już firma po nazwie firmowym. A chyba z UP trzeba być bezrobotnym i ileś czasu nie mieć działalności
Gasparg a stół od @GPPH polecam bardzo ułatwia pracę. Od zawsze robiłem na kobylkach a teraz to sama przyjemność.
Tak napisałem, że już firma😂 wniosek złożony, wiem, że na 100% będzie pozytywnie rozpatrzony dlatego pokusiłem się o taką formę 🙂
Gasparg Dobre 💪✌️
Ok wszystko rozumiem.
Ja byłem u znajomego i jak zasmakowałem pracy na podobnym stole to zwariowałem jak to usprawnia prace.
Gasparg ja jedynie na filmach na yt nigdy na żywo nie pracowałem a mimo wszystko kupiłem 2400x1200
ZU-Met Ktora wersję??
ZU-Met która wersję kupiłeś? Ja planuje PLUS
Gasparg też mam Plusa wystarczający jak dla mnie nie mam aż takiej orki żeby kupować PRO coś typu stoliki barierki.
ZU-Met złoto ten stół 💪 aż się nie mogę doczekać, niech kasa już wpływa i nic tylko składać zamówienie, dokupię jeszcze dwie sztuki przedłużeń to ładne będzie pole manewru 🙂
Gasparg przedłużenia są mega wygodne mam i używam z @Miodek na targach też używaliśmy wprawdzie w innym celu ake sprawowało się super, Stół też m a m w wersji plus i spełnia swoja rolę i nie oddam nikomu, a każdemu będę polecał zakup.
Boguslaw No powiem ci mega nie tylko do spawania😎