• BoguslawRanga 33

Poziom 1026

ZU-Met oj nie obrażaj się żart a i tak każdy wie że sezonujesz na polu

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1286

Boguslaw no coś tam leży cały czas😅

7 miesięcy później

Witam kolegów ja tu nowy na forum widzę generalnie projekt tego stołu , wszystko ok ale nie ma jakiegoś szablonu aby przyłożyć z papieru odrysowac i pociąć te rzeczy kąty potnę na pile wiadomo ale te wycinania to istna masakra ! Pozdrawiam kolegów i proszę o odpowiedź dziękuję !

• BoguslawRanga 33

Poziom 1026

Brenach91 w tym projekcie jest plik na laser do wycięcia, nie drukowałem tego projektu ale powinny być rysunki zwymiarowane części

Boguslaw do wycięcia formy ? Tzn szablonu ?

10 dni później

Na laser są jedynie blachy które przychodzą na początku i końcu profila. Koledze chodzi napewno o swego rodzaju rozwinięcie profila 80x80 zeby łatwiej było odrysować kąty które trzeba ciąć w miejscu złączenia ich wszystkich. Byłoby to duże ułatwienie.

3 miesiące później

czy jest taki projekt z profila 60x60 zeby bylo widac jakie katy wycinac .

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1286

JakubPilarz nie masz tylko jedna wersje z.80x80 w jednym wymiarze

JakubPilarz byle kto Ci narysuje za 80-120zl, ja też zlecałem rysowanie 😉

Dzochar91 Dokladnie 👍

5 miesięcy później

ZU-Met Witam. Nie mogę otworzyć pliku.

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1286

mick360l poczekaj jutro pewnie ktos z @GPPH to ogarnie

witam. i dalej nic

mick360l prosimy teraz sprawdzić, powinno już wszystko działać 😉

• JJax

Poziom 0

Witam pobieram projekt ale pobiera mi się inny nie ten co jest pokazany , a jak pobieram drugi plik to ściąga taki sam . Chodzi mi o projekt nogi pająk. Proszę o pomoc

Jax proszę spróbować raz jeszcze po odświeżeniu strony 😉

Super . kiedyś skorzystam

miesiąc później
                                            • oxym27Ranga 2

Poziom 0
                                              • Edytowany

Moja realizacja zanim znalazłem niniejszy, gotowy projekt.
                                              Wszystko wycinane z ręki i z głowy.
                                              wymiary: 170x80x72
                                              profil: 80x80x3

• LutekRanga 19

Poziom 83
                                                  • Edytowany

Mój pierwszy też był wycinany ręcznie dopiero za 3 razem mniej więcej pasowało ja sobie wyciolem jedną nogę więcej jak już wiedziałem że mniej więcej pasuje i teraz odbijam z niej 4nogi wycinam i z tych wyciętych odbijam następne 4 żeby były lewe i prawe

8 miesięcy później

Witam serdecznie. Czy może mi ktoś pomóc przerobić ten projekt żeby stół był wiekszy? Albo jak mogę to zrobić samemu . Chodzi mi o wymiary 160cm długi 104 cm szeroki 67cm wysoki
                                                    Dziękuje i pozdrawaim