DIY by GPPH #005: Jak zrobić Nogi pająk do stołu? | Pobierz Darmowy Projekt
Witam kolegów ja tu nowy na forum widzę generalnie projekt tego stołu , wszystko ok ale nie ma jakiegoś szablonu aby przyłożyć z papieru odrysowac i pociąć te rzeczy kąty potnę na pile wiadomo ale te wycinania to istna masakra ! Pozdrawiam kolegów i proszę o odpowiedź dziękuję !
Boguslaw do wycięcia formy ? Tzn szablonu ?
Na laser są jedynie blachy które przychodzą na początku i końcu profila. Koledze chodzi napewno o swego rodzaju rozwinięcie profila 80x80 zeby łatwiej było odrysować kąty które trzeba ciąć w miejscu złączenia ich wszystkich. Byłoby to duże ułatwienie.
czy jest taki projekt z profila 60x60 zeby bylo widac jakie katy wycinac .
JakubPilarz nie masz tylko jedna wersje z.80x80 w jednym wymiarze
JakubPilarz byle kto Ci narysuje za 80-120zl, ja też zlecałem rysowanie
witam. i dalej nic
mick360l prosimy teraz sprawdzić, powinno już wszystko działać
Witam pobieram projekt ale pobiera mi się inny nie ten co jest pokazany , a jak pobieram drugi plik to ściąga taki sam . Chodzi mi o projekt nogi pająk. Proszę o pomoc
Jax proszę spróbować raz jeszcze po odświeżeniu strony
Super . kiedyś skorzystam
- Edytowany
Moja realizacja zanim znalazłem niniejszy, gotowy projekt.
Wszystko wycinane z ręki i z głowy.
wymiary: 170x80x72
profil: 80x80x3
- Edytowany
Mój pierwszy też był wycinany ręcznie dopiero za 3 razem mniej więcej pasowało ja sobie wyciolem jedną nogę więcej jak już wiedziałem że mniej więcej pasuje i teraz odbijam z niej 4nogi wycinam i z tych wyciętych odbijam następne 4 żeby były lewe i prawe
Witam serdecznie. Czy może mi ktoś pomóc przerobić ten projekt żeby stół był wiekszy? Albo jak mogę to zrobić samemu . Chodzi mi o wymiary 160cm długi 104 cm szeroki 67cm wysoki
Dziękuje i pozdrawaim