Boguslaw No w艂a艣nie... Musze pomy艣le膰 jak to ogarn膮膰.
A to tak gdyby si臋 kto艣 zastanawia艂 jak wygl膮da kabina na ziemi 馃槀馃槀 zdj臋cie autorskie 馃槀
Miodek Jak to m贸wi膮 jest gleba jest zabawa 馃榿
Miodek co wy艣cie mu zrobili kabiny nie umiecie otwierac
Miodek ale przybi艂 gwo藕dzia 馃榿
Miodek zawsze mia艂em stresa jak podnosi艂em kabin臋 do g贸ry, 偶e te偶 tak b臋dzie le偶a艂a馃檪
Boguslaw kabin臋 otworzy艂em bez problemu i wisia艂a oko艂o 5h.moja zmiana si臋 sko艅czy艂a i kolega z drugiej zmiany mia艂 opu艣ci膰 i przy opuszczaniu p臋k艂 si艂ownik na dolnym spawie nie mam zdj臋cia niestety ale si艂ownik by艂 po smarkany. Og贸lnie nie.ma mo偶liwo艣ci 偶eby si艂ownik na spawie p臋k艂 je艣li ju偶 to przew贸d strzeli i tyle ale czego艣 takiego nie widzia艂em.
Miodek ale nic nikomu si臋 nie sta艂o?
Boguslaw Na ca艂e szcz臋艣cie wszyscy cali.
Jeklowo kabina przybi艂a gwo藕dzia,a wyobra藕 sobie co mia艂 ten co opuszcza艂 t膮 kabin臋 馃槀馃榿
Miodek stresa mia艂 艂adnego auto zapewne w leasingu wi臋c ma pe艂ne ubezpieczenie, a jak nowe i na gwarancji fabrycznej to mo偶na co艣 wskura膰, poza tym warsztat te偶 chyba ubezpieczony.
Boguslaw Tylko by艂 za艂o偶ony nie orginalny si艂ownik wi臋c pan sobie na w艂asn膮 r臋k臋 musi naprawi膰 ..
Miodek o Panie to nie b臋d膮 tanie rzeczy a taki 艂adny byl
Boguslaw Taki 艂adny ameryka艅ski 馃榿szkoda 馃榿
ZU-Met Ja na pocz膮tku te偶 ale p贸藕niej to ju偶 bez problemu. A najlepsze jest jak co艣 na szyb臋 wylatuje i kierowca zdziwiony 偶e musi szyb臋 kupi膰.z ciekawszych przedmiot贸w co wypad艂o z kabiny to by艂a butla z gazem wylecia艂a razem z szyb膮...
Miodek przez 6 lat jazdy 偶e 30 razy przerzuca艂em kabin臋 i na szcz臋艣cie na szyb臋 tylko raz polecaiala butelka z wod膮 ale szyba ca艂a.
Kawusia w kubeczku GPPH i do pracy rodacy. pozdrowionka dla was.馃槑馃榿
Miodek wcze艣nie zaczynasz 馃ぃ
ZU-Met Co nie 馃槀馃槀馃槀 czasami tak wychodzi... 馃槀馃槀馃槀 Cz艂owiek planuje a p贸藕niej plany trafia szlak.馃槀馃榿馃槑
Miodek ja przewa偶nie id臋 ok 8 jak c贸rk臋 do przedszkola odstawi臋馃檪
ZU-Met Ja ma 2 miesi臋czna c贸reczk臋.馃榿 I 偶ona zawsze a jeszcze to a jeszcze tamto a we藕 jeszcze chwil臋 zajmij si臋 ma艂膮 偶ebym mog艂a si臋 ogarn膮膰 i czasem tak schodzi.馃槀馃槑