Boguslaw Jaka cena? Za taki napęd? I czy montaż jest mocno skomplikowany ? Pytam bo muszę wycenę zrobić i nie wiem jaki koszt podać. Bo jeszcze nie miałem okazji montować napędu.
Miodek wiesz zależy ile brama waży jaka jest długa czy ma się szybko czy wolno otwierac ja mam dość duży rabat na napędy więc mogę mniej za montaz brać. Ogólnie jeśli podstawa pod naped jest przy bramie i kable wszystkie są doprowadzone to min 500zl. Montaz mechaniczny to żaden problem ale potem zostają czujki lampa ostrzegawcza i zaprogramować ją
Boguslaw No właśnie... Musze pomyśleć jak to ogarnąć.
A to tak gdyby się ktoś zastanawiał jak wygląda kabina na ziemi 😂😂 zdjęcie autorskie 😂
Miodek Jak to mówią jest gleba jest zabawa 😁
Miodek co wyście mu zrobili kabiny nie umiecie otwierac
Miodek ale przybił gwoździa 😁
Miodek zawsze miałem stresa jak podnosiłem kabinę do góry, że też tak będzie leżała🙂
Boguslaw kabinę otworzyłem bez problemu i wisiała około 5h.moja zmiana się skończyła i kolega z drugiej zmiany miał opuścić i przy opuszczaniu pękł siłownik na dolnym spawie nie mam zdjęcia niestety ale siłownik był po smarkany. Ogólnie nie.ma możliwości żeby siłownik na spawie pękł jeśli już to przewód strzeli i tyle ale czegoś takiego nie widziałem.
Miodek ale nic nikomu się nie stało?
Boguslaw Na całe szczęście wszyscy cali.
Jeklowo kabina przybiła gwoździa,a wyobraź sobie co miał ten co opuszczał tą kabinę 😂😁
Miodek stresa miał ładnego auto zapewne w leasingu więc ma pełne ubezpieczenie, a jak nowe i na gwarancji fabrycznej to można coś wskurać, poza tym warsztat też chyba ubezpieczony.
Boguslaw Tylko był założony nie orginalny siłownik więc pan sobie na własną rękę musi naprawić ..
Miodek o Panie to nie będą tanie rzeczy a taki ładny byl
Boguslaw Taki ładny amerykański 😁szkoda 😁
ZU-Met Ja na początku też ale później to już bez problemu. A najlepsze jest jak coś na szybę wylatuje i kierowca zdziwiony że musi szybę kupić.z ciekawszych przedmiotów co wypadło z kabiny to była butla z gazem wyleciała razem z szybą...
Miodek przez 6 lat jazdy że 30 razy przerzucałem kabinę i na szczęście na szybę tylko raz polecaiala butelka z wodą ale szyba cała.
Kawusia w kubeczku GPPH i do pracy rodacy. pozdrowionka dla was.😎😁
Miodek wcześnie zaczynasz 🤣
ZU-Met Co nie 😂😂😂 czasami tak wychodzi... 😂😂😂 Człowiek planuje a później plany trafia szlak.😂😁😎