Boguslaw no nie mailem właśnie oleju emulgujacego i myślałem że się uda 🙂 człowiek uczy się na błędach a ten na szczęście nie był kosztowny. Wióry zardzewiały ale wszystko wyczyściłem i teraz wlany nowy 10%
Boguslaw lepiej jest założyć mate filtracyjna na Ori sitko w Pile i w zbiorniku zawsze masz czystko bez opiłków
Dzochar91 u mnie jest przegroda i opiłki ładuja w jednym a gdzie pompa jest czysto a żeby wymienić mate musisz tez odkręcać to wychodzi prawie na to samo
ZU-Met u mnie też jest przegroda. 4 śrubki nie problem, dla mnie to idealne rozwiązanie wymieniam jak już nie chce przez nią lecieć czy raz na 2-3 miesiące także
Dzochar91 no u mnie po 4 miesiącach było połowę tej przegrody
Boguslaw zastosowałem teraz mate filtracyjna. Pomysł (jeśli dobrze pamiętam) @Dzochar91. U mnie w zbiorniczku też jest drugą komora ale rękawiczki nie powstrzymała 🤣🤣🤣
Wczorajsze przygotowania kolejnego zlecenia 😂 tak wiem @Boguslaw zielony uspokaja 🤣🤣🤣
Miodek zardzewiałe 🤣 t razem
Miodek Ale po co aż tak dużo tego chłodziwa Panie Miodek
Miodek Dokładnie zielony to piękny kolor
Boguslaw leżą przykryte chmurkami 🤔 nie wiem dlaczego pordzewiały.😂😂
Stal-Fun nie do końca jest wypoziomowana (mam podstawione pod nogami blaszki ale się zsunęły ) przez to zostaje na blacie, a wkurza mnie zaworek od regulacji przepływu raz leci w CH**j a raz za mało....🤦
Miodek Ja mam zamiar dołożyć drugi zaworek
Dzochar91 ale ten jest zajebisty 💪💪 oczojebny 😁 mega 😎
Dzochar91 ten zielony jest fajny
Dzochar91 Super kolor
Cały czas trzymamy rękę na pulsie 😎😎😎🤣🤣🤣🤣
Miodek jak masz zrobiona ta wciągarkę?
ZU-Met jak narazie CH***o ale stabilnie. 🤣 Jest powieszona n jeklu na kratownicy od dachu ale jest plan i materiał że będzie profil bramowy 50 przyspawany do kratownicy o będzie po całym dachu jeździć jak zrobię to się pochwalę 😎
Miodek Też mam na profilu bramowym 50
Miodek no ja mam na t-owniku i w 3 miejscach przykręcone do dachu tylko że dojeżdża do połowy stołu i 1m przed ale przęsła 2.4 bez problemu odstawię i obrócę sam