No no pogratulowa膰 馃挭
Miodek i teraz to ma sens nic nie m贸wi艂e艣 na spotkaniu 偶e ju偶 zam贸wi艂e艣
Boguslaw z艂apa艂 nas na element zaskoczenia ') gratulacje.
Boguslaw zrobi艂em sobie prezent urodzinowy 馃ぃ馃ぃ馃ぃ i chcia艂em was zaskoczy膰.馃ぃ馃槑
Miodek no gratulacje super sprawa. Po za tym wszystkiego co najlepsze, zdrowia, szcz臋艣cia itd 馃檪
Miodek 呕yczenia ju偶 na fejsie Ci sk艂ada艂em ale jeszcze raz Sto lat i wielu projekt贸w. 馃憤馃憤馃憤
Miodek najlepszego. Niech dobrze s艂u偶y i zarabia馃檪
Dzi臋kuj臋 Panowie.馃槑馃槑
Miodek jeszcze b臋dzie nostalgi膮 za kobylkami 馃槈馃槀馃憤
suszi8512 tak tak na bank 馃ぃ
Miodek pi臋kny st贸艂. D艂ugo czeka艂e艣 na dostaw臋 od czasu zam贸wienia sto艂u??
ZU-Met zobaczysz bo gdzie on takie drugie eleganckie kobylki dostanie馃槀
Wiesz co z艂o偶y艂em zam贸wienie w styczniu ale ni膮 mia艂em du偶ego parcia 偶eby odebra膰. Wi臋c na spokojnie. Powiedzia艂em tylko 偶e do 22 marca chcia艂 bym odebra膰.馃槑馃槑
suszi8512 ja robi臋 tak 偶eby si臋 zmie艣ci膰 na stole a jak cos wi臋kszego to walne profil na st贸艂 馃檪
Szybkie zlecenia dla kuzyna brama furtka jedno przenslo wype艂nienie b臋dzie robi艂 z desek nie okorowanych jestem ciekaw jak to b臋dzie wygl膮da膰.馃槑馃
Miodek Deska nieokorowana to raczej nie najlepszy pomys艂. Korniki uwielbiaj膮 chrupa膰 drewno pod kor膮.
Dreyse_r zgadzam si臋, ale 偶e tak powiem to ju偶 nie m贸j problem 馃ぃ ja mu uspawam ramy i przygotuje s艂upki a deski ju偶 b臋dzie sobie sam ogarnia艂. Ja mog臋 mu za艂atwi膰 艂adne deski g艂adkie i proste ale nie chcia艂. 馃ぃ
Miodek mam pytanie masz idealny k膮t mi臋dzy bokiem sto艂u a g贸ra?? Jak przy艂o偶ysz k膮townik to jest na zero??
Hipcio tak jak przy艂o偶y艂em k膮townik gpph do boku sto艂u i zamontowa艂em pinami to jest idealna p艂aszczyzna.馃槑
Oto wizyt贸wki jeszcze ciep艂e馃槑 Projekt by @Habanita666 馃挭馃憤馃槑
Miodek to trza lajkowac Habanita a nie Tw贸j post 馃榾
Miodek i jak膮 form臋 opodatkowania wybra艂e艣
Miodek Fajnie wysz艂o , dzi臋ki za zdj臋cia