Boguslaw Ja maluje na 6018 także jest w modzie 😁
Hoker jeden skończony z mojej strony. Został zawieziony do mojej siostry do akceptacji jak będzie ok to jeszcze 3 szt.😁
Miodek pachwiny spawales?
Miodek Prawy górny narożnik nieoszlifowany. Tyle nauk od wszystkich i taki błąd 🤣
Miodek Piękne 😃 Na górze będzie tapicerka?
ZU-Met Ja bym spawał żeby się to nie złożyło pod kimś większym.
ZU-Met Nie nie spawalem pachwin w jednym miejscu tylko pospawalem bo za szybko chciałem pospawać ale jak z w następnych będę bardziej uważał żeby nie spawać.
Alaxa9900 Moim zdaniem nie trzeba spawać pachwin ja mam wagę 3 cyfrowa 🤣 i skakałem po nim nic się nie działo.🤣
Miodek No słusznie tylko to pokrzywi niepotrzebnie 🙂
Miodek Jak takie testy wykonałes i waga trzy cyfrowa to znaczy że fachowo pospawane 👍👍👍👍
Miodek Ja zazwyczaj pachwiny spawam te które nie będą widoczne czyli te które są pod spodem.
Darko tak, ale to już sobie siostra sama ogarnie😁
Nastepne zlecenie w trakcie. Ramy na sztachety z kompozytu.
Sobotni montaż balustrady na tarasie.💪😎
Przyszla wczoraj, odesłana zostanie w poniedzialke. Nie wiem czy widać na zdjęciu ale tam trzpień z gwintem w środku jest skrzywiony przeć co nie ma możliwości odtrącenia zanotowanej tulejki z nitownicy... Jonnesway schodzi chyba na psy już pomału, zawsze wydawali mi się solidnymi narzędziami.
Miodek No to zostaje Yato albo ASTA
Miodek chyba, że taka trafiejka jeden na milion.... 😬
Miodek NO to Ci powiem że duże zaskoczenie bo to jest dobra firma
ZU-Met No chyba tak.
Dzochar91@Gasparg#19751 masakra mam trochę narzędzi z tej firmy i w poprzedniej firmie też pracowaliśmy na tych narzędziach, a tutaj się trochę zawiodłem
Miodek Moze to tylko jednorazowy przypadek