I ja dzi臋kuj臋 ca艂emu zespo艂owi GPPH za kartk臋 z 偶yczeniami. R贸wnie偶 偶ycz臋 wszystkiego dobrego po 艣wi臋tach i samych sukces贸w zawodowych jak i prywatnych na nowy rok.馃馃馃馃帄馃帀馃帄馃帀馃嵕馃馃馃嵕
Pytanie odno艣nie ogrodze艅 aluminiowych. Jak to wygl膮da z lakierowaniem czy oksyduje po jakim艣 czasie @ZU-Met ty chyba co艣 tam z aluminium dzia艂asz mo偶esz si臋 wypowiedzie膰 w temacie?
Miodek Nic si臋 nie dzieje po roku ja jad臋 oscylacja i proszek ale nie ka偶da malarnia chce alu malowa膰
Hoker dla siostry si臋 robi ju偶 st贸艂 mega u艂atwia zadanie.馃槑
Miodek I juz robota idzie 馃挭馃挭馃挭
Miodek zielone 艣ciany cz艂owiek od razu staje si臋 spokojniejszy 馃榿
Dzochar91 na temat tego koloru ju偶 by艂a rozmowa, kolor ko艅ca komunizmu w pl
Boguslaw Ja maluje na 6018 tak偶e jest w modzie 馃榿
Hoker jeden sko艅czony z mojej strony. Zosta艂 zawieziony do mojej siostry do akceptacji jak b臋dzie ok to jeszcze 3 szt.馃榿
Miodek pachwiny spawales?
Miodek Prawy g贸rny naro偶nik nieoszlifowany. Tyle nauk od wszystkich i taki b艂膮d 馃ぃ
Miodek Pi臋kne 馃槂 Na g贸rze b臋dzie tapicerka?
ZU-Met Ja bym spawa艂 偶eby si臋 to nie z艂o偶y艂o pod kim艣 wi臋kszym.
ZU-Met Nie nie spawalem pachwin w jednym miejscu tylko pospawalem bo za szybko chcia艂em pospawa膰 ale jak z w nast臋pnych b臋d臋 bardziej uwa偶a艂 偶eby nie spawa膰.
Alaxa9900 Moim zdaniem nie trzeba spawa膰 pachwin ja mam wag臋 3 cyfrowa 馃ぃ i skaka艂em po nim nic si臋 nie dzia艂o.馃ぃ
Miodek No s艂usznie tylko to pokrzywi niepotrzebnie 馃檪
Miodek Jak takie testy wykona艂es i waga trzy cyfrowa to znaczy 偶e fachowo pospawane 馃憤馃憤馃憤馃憤
Miodek Ja zazwyczaj pachwiny spawam te kt贸re nie b臋d膮 widoczne czyli te kt贸re s膮 pod spodem.
Darko tak, ale to ju偶 sobie siostra sama ogarnie馃榿
Nastepne zlecenie w trakcie. Ramy na sztachety z kompozytu.