Miodek znaczy się jak nie widać otworów porobiłem raz otwory w środku profila ale ładnie musiałem zabrać do warsztatu i powiervic...
Ja np wypalam w słupkach na profil odchodzi wiercenie i rozmierzanie . A jak na barierkach np z 20x20 wierce 16 i robię zdjęcia i im pokazuje. Ale właśnie nie każda ocynkownia toleruje ukryte.
Miodek Poważnie?? A jak masz wypalone w słupkach otwory pod profile i co trzeba jeszcze dodatkowo wiercić żeby było widać a jak klient nie chce otworów, ciekawe podejście ocynkowni
Dzochar91 masakra jeśli tak jest faktycznie. Kilka godzin pracy więcej to tego ten wypływający ocynk robi wszędzie syf.
Dzochar91 No niestety... Nie chcieli przyjąć takiego... A nie mam nigdzie bliżej żadnej cynkowni....
ZU-Met Dokładnie 👌
Miodek A zdjęcia nie wystarcza? Ja jeszcze pisze oświadczenie że biorę odpowiedzialnośc za szkody
Miodek No to lipomal
ZU-Met Próbowałem tak zrobić bo pamiętam że tak pisałeś tak w poście że piszesz oświadczenie. Chłopaki mowili że mieli sytuację że koleś potwierdzał że zrobił otwóru i co nie tylko a koniec końcu rozsadziło im wannę... Tak mówili.
Miodek No widzisz u mnie jeszcze takiej sytuacji nie było i można ukryte
Miodek wiesz jak to się skończyło wtedy?
ZU-Met Nie niestety nie
Miodek co to za profil musial być że aż im wannę rozwaliło🤔
Mam pytanie. Co myślicie o zastosowaniu jakiejś gąbki żeby zatrzymać jak najwięcej opiłków żeby nie wpadały do środka? I czy pompka też ma jakiś filtr? Może macie jakoś to rozwiązane?
Miodek drugi bardziej gesty filtr powinieneś mieć na zbiorniku do którego zlewa się chłodziwo ja raz na jakiś czas odcedzam chłodziwo przez drobne sitko
Miodek Pompa ma filtr ale nie za drobny. Jak możesz to daj drobniejsza siatkę
Miodek Wtzuccaken już zdj co zrobić
Dzochar91 U Ciebie na blogu?
Miodek Tak, nawet napisałeś że warto zapamiętać 🤣
Dzochar91 Ok to szukam 😁
Dzochar91 Znalazłem. Co to za mata filtracyjna?