Stal-Fun używana w firmie jednoosobowej tylko przez mojego kolego wymienił w niej też tylko rolki prowadzące ale mówi że teraz trochę schodzi przy cięciu dużego profila około 100*100 mówi że trzeba by wyregulować. Wymienić olej i rolki prowadzące.
Miodek A ile chce za nią
Miodek jak z pewnego źródła to bym brał
Stal-Fun Jeszcze mi nie powiedział ale zastanawiam się jaka cena była by odpowiednią.
Miodek A ile ma ta piła lat
Stal-Fun Wiesz co dokładnie nie wiem . Podejrzewam że około 10🤔
Miodek 10 lat czy miesięcy
Stal-Fun Lat
Miodek To daj sobie spokoj
Nie wiem ale ja bym brał lepiej coś nowego a jak używkę to coś markowego typu bomar i pilous. Taki cormak 10 lat to wszystko do wymiany .
Stal-Fun @ZU-Met no i też chyba tak zrobię że jednak coś nowego wezmę. Myślę nad optimum s275n bodajże. @Stal-Fun rozmawialiśmy na targach o tym modelu pamiętasz?
Miodek Piła optimum jest ok ale trochę maly zakres cięcia ma mniejszy nisz cormak bs260 G
Stal-Fun No co ty... Nie wiedziałem... W takim razie co kupić?
Miodek Taka prawda bo porównałem zakresy cięcia obu pił. Może Bernardo
Stal-Fun jakiś konkretnie model masz na myśli?
Miodek
Bernardo MCB 270 ECO - Piła, przecinarka taśmowa - HAFEN https://www.hafen.pl/przecinarka-tasmowa-mcb-270-eco Ten model ma spory zakres cięcia
Stal-Fun no powiem ci szczerze że jest spoko. I cena nawet jest w porządku.💪😎
Miodek No ja sam bym taką brał 👌
Stal-Fun Pamietam kiedyś @Boguslaw wrzucił zdjęcie swojej piły taśmowej jestem ciekaw twojej opinii @Boguslaw na temat twojej piły.
Stal-Fun a ty czego urzywasz?
Miodek jak na razie bez zastrzeżeń, jedynie tylko to że teraz wolałbym żeby miała wyższa podstawę bo trzeba się schylać a Stal Fun ma wyżej
Miodek Ja mam Cormak Bs260g