Miodek W najbli偶szych dniach b臋dziemy si臋 kontaktowa膰 z wszystkimi uczestnikami, kt贸rzy wygrali st贸艂 DIY. Prosimy o cierpliwo艣膰 馃槈
GPPH super czekam z niecierpliwo艣ci膮 馃槑馃挭
Panowie i Panie. Mam pytanie. Kolega ma na sprzeda偶 cormaka do wymiany olej rolki ta艣ma mo偶ecie powiedzie膰 czy warto bra膰 i ewentualnie za jak膮 kas臋 na stronie cormaka jest za 7300brutto taki jak na foto
Miodek Robi艂em na takiej 8 miesi臋cy, oczywi艣cie na zak艂adzie, powiem Ci 偶e non stop co艣 si臋 z ni膮 dzia艂o, nie ma dobrej blokady na k膮t 45 i 60 stopni. Osobi艣cie nie polecam.
AkamanoxD No w艂a艣nie te偶 nie s艂ysza艂em dobrych opinii o tej maszynie...
Miodek Ja mam tak膮 i nic si臋 nie dzieje. Jesli na zak艂adzie by艂a to wiadomo ze nikt nie szanowa艂. U mnie 3 lata i wymieni艂em tylo rolki prowadz膮ce i olej w przek艂adni.
Stal-Fun u偶ywana w firmie jednoosobowej tylko przez mojego kolego wymieni艂 w niej te偶 tylko rolki prowadz膮ce ale m贸wi 偶e teraz troch臋 schodzi przy ci臋ciu du偶ego profila oko艂o 100*100 m贸wi 偶e trzeba by wyregulowa膰. Wymieni膰 olej i rolki prowadz膮ce.
Miodek A ile chce za ni膮
Miodek jak z pewnego 藕r贸d艂a to bym bra艂
Stal-Fun Jeszcze mi nie powiedzia艂 ale zastanawiam si臋 jaka cena by艂a by odpowiedni膮.
Miodek A ile ma ta pi艂a lat
Stal-Fun Wiesz co dok艂adnie nie wiem . Podejrzewam 偶e oko艂o 10馃
Miodek 10 lat czy miesi臋cy
Stal-Fun Lat
Miodek To daj sobie spokoj
Nie wiem ale ja bym bra艂 lepiej co艣 nowego a jak u偶ywk臋 to co艣 markowego typu bomar i pilous. Taki cormak 10 lat to wszystko do wymiany .
Stal-Fun @ZU-Met no i te偶 chyba tak zrobi臋 偶e jednak co艣 nowego wezm臋. My艣l臋 nad optimum s275n bodaj偶e. @Stal-Fun rozmawiali艣my na targach o tym modelu pami臋tasz?
Miodek Pi艂a optimum jest ok ale troch臋 maly zakres ci臋cia ma mniejszy nisz cormak bs260 G
Stal-Fun No co ty... Nie wiedzia艂em... W takim razie co kupi膰?
Miodek Taka prawda bo por贸wna艂em zakresy ci臋cia obu pi艂. Mo偶e Bernardo
Stal-Fun jaki艣 konkretnie model masz na my艣li?