Dzochar91 ja zamawiam u siebie w sklepie po numerze VIN i nigdy nie by艂o problemu. Samego filtra paliwa jest 4 rodzaje ale przy mnie sam sobie sprawdza艂 jaki jest u mnie.
ZU-Met m贸wi臋 og贸lnie o takiej modzie dzi艣 nie 偶e Ty tka robiszz
Dzochar91 wiem ale m贸wi臋 jak robi臋.
No tak jak m贸wicie dzisiejsza jako艣膰 cz臋艣ci jest straszna wi臋c nawet jak si臋 zam贸wi jakie艣 dobrej firmy to i tak nie wytrzyma tyle co orygina艂 z pierwszego monta偶u, moja t5 ma przebieg 500 tys bez paru nastu kilometr贸w. B臋d臋 si臋 cieszy艂 jak bez awaryjnie przejedzie chocia偶 te 200 tys.
Miodek jak zadbasz o dobre cz臋艣ci to powinno poje藕dzi膰. Wiadomo nowe wszysto to dzia艂a ale np taki wa艂 po 500 nie jest idealny ju偶 jakie艣 minimalne bicie ma tak samo korby i reszta.
Balustrada na schody. 馃榿
Miodek pi臋knie tylko jeszcze wewn臋trzne naro偶niki 馃槢馃槢馃槢
Hipcio tak b臋dzie 偶eby wygl膮da艂o na lalunie 馃榿. Dzisiaj tak na szybko jedna stron臋 tylko zrobi艂em. 馃榿馃槀
Potrzebuj臋 pomocy. Ostatnio kupowa艂em gotowe tralki, a takie jak potrzebuje nie mog臋 dosta膰. Wi臋c pytanie do was ile materia艂u liczy膰 na jedn膮 sztuk臋 tralki jak ze zdj臋cia?
Miodek sam b臋dziesz robi艂 czy got贸wce?
ZU-Met tak jak pisa艂em wy偶ej wcze艣niej inny wz贸r kupi艂em gotowy. Ten co potrzebuje jest niedost臋pny. Wi臋c potrzebuje wiedzie膰 ile. Materia艂u potrzeba na 1szt. B臋d臋 robi艂 sam
Miodek Zmierz po obwodzie ile ma i dodaj 10-15 cm
Miodek aa ok barierka ma ok 105cm to my艣l臋 偶e mo偶esz spokojnie 1m liczy膰 bo i tak wiecej jak 6szt z jednej nie zrobisz. Je艣li to 12 to by mi tak wychodzi艂o .
Przed 艣wi膮teczny monta偶 zako艅czony skucesem. 馃榿 Kolejny klient zadowolony. 馃榿馃槑
Miodek 艁adnie 馃榿 jak montowa艂es do trepa o 艣ciany ?
Miodek bardzo 艂adnie 馃憤
Miodek No i miodzio 馃檪馃挭
Miodek elegancko 馃挭馃挭馃憣
Miodek pi臋knie wysz艂o. Oko cieszy mega 馃憤馃榿
ZU-Met ko艂kowanie. Zrobi艂em otwory w profilu 偶eby wkr臋t wszed艂 i da艂em za艣lepk臋
Boguslaw Stal-Fun dzi臋kuj臋 panowie 馃槑馃榿