Kawusia w kubeczku GPPH i do pracy rodacy. pozdrowionka dla was.馃槑馃榿
Miodek wcze艣nie zaczynasz 馃ぃ
ZU-Met Co nie 馃槀馃槀馃槀 czasami tak wychodzi... 馃槀馃槀馃槀 Cz艂owiek planuje a p贸藕niej plany trafia szlak.馃槀馃榿馃槑
Miodek ja przewa偶nie id臋 ok 8 jak c贸rk臋 do przedszkola odstawi臋馃檪
ZU-Met Ja ma 2 miesi臋czna c贸reczk臋.馃榿 I 偶ona zawsze a jeszcze to a jeszcze tamto a we藕 jeszcze chwil臋 zajmij si臋 ma艂膮 偶ebym mog艂a si臋 ogarn膮膰 i czasem tak schodzi.馃槀馃槑
Miodek znam ten b贸l ale jak by艂a ma艂a je藕dzi艂em ci臋偶ar贸wka i prawd臋 m贸wi膮c uciek艂o mi te pierwsze 3 lata jej 偶ycia.
ZU-Met teraz nadrabiasz pewnie 馃挭馃槑
Miodek no staram si臋 p贸ki jeszcze chce sp臋dza膰 czas z rodzicami bo p贸藕niej b臋d膮 kole偶anki i do tego obciach gdzie艣 i艣膰 偶e "starymi" 馃槂
ZU-Met kole偶anki jak kole偶anki, ale jak ch艂opak贸w zacznie sprowadza膰 to dopiero b臋dzie.馃槀馃槑
Miodek 艣mia艂em si臋 kiedy艣 do 偶ony 偶e ogr贸d du偶y to si臋 wszyscy zmieszcz膮馃檪
Witajcie. Dawno nic nie by艂o u mnie na profilu z racji tego 偶e nie by艂o czasu dlatego 偶e przygotowywa艂em warsztat na pierwsze zlecenie. Wjecha艂a du偶膮 butla z argomixem oraz m贸j st贸艂 do spawania 馃榿馃榿馃ぃ馃ぃ馃ぃ(tak narazie spawam na koby艂kach 馃ぃ馃ぃ馃ぃ) oraz wykona艂em sobie pomocnika do pi艂y narazie taka troch臋 prowizorka ale jak to m贸wi膮 prowizorki czasami s膮 najlepsze. A teraz pos艂ucham kilku s艂贸w krytyki zwaszej strony 馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃槑馃槑馃槑馃榿馃榾 Pozdrawiam Miodek馃槑馃槑馃槑
Miodek wszystko Oki tylko ten ciemno zielony kolor mi nie pasuje tak jak u mnie w szkole 35lat temu
Miodek Szacunek za lodoweczke 馃憣
Miodek Kawa艂 dobrej roboty! Szacuneczek! 馃挭
Miodek prowizorki zawsze okazuj膮 si臋 najlepsze i nigdy nie s膮 poprawiane na lepsze
Boguslaw Pomysl 偶ony 馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ
Dzochar91 A dzi臋kuj臋 馃槑馃ぃ
Miodek Kochna kobieta, moja by艂a oburzona jak ruter montowa艂em 馃ぃ
Miodek oj daj tel. To jej powiem 偶e ju偶 si臋 tak nie maluj臋 馃拝 馃榾
Industrie 250, bardzo dobrze mi si臋 spawalo ta spawark膮馃槈
ZU-Met Ja jestem z niej mega zadowolony.馃槑 Ale wcze艣niej nie mia艂em okazji nikogo zapyta膰 co u偶ywa艂 takiej spawarki to korzystaj膮c z okazji mo偶e ty b臋dziesz wiedzia艂 do czego jest pokr臋t艂o pod pokryw膮 drutu w spawark臋 z napisem upananie drutu?馃槄馃槄
AkamanoxD Dzi臋kuj臋 馃槑 mi艂o to s艂ysze膰 馃槑馃槄馃挭
Miodek u mnie jest co艣 takiego samego. Chodzi o to jak sko艅czysz spawa膰 ze chowa Ci si臋 drut o kilka mm, czyli nie musisz upala膰 ko艅c贸wki tylko masz ca艂y czas w 艂usce.