Miodek dla mnie wycena nowych jest gorszym etapem niż sama robota. Bo coś co się okazuje prostym tematem nie do końca zawsze tak wychodzi.
ZU-Met zawsze tak jest, dużo robię dla firm i czasami jest różnica po kilka tysięcy. Każdy robi za tyle, ile uważa, raz jest górka raz z górki 😉 Oby średnia zawsze była na +.
Dzochar91 jeszcze jak za tyle co uważa to spoko gorzej jak specjalnie dają taka ofertę żeby przeszło .
Dzochar91 dokładnie. Zauważyłem w ogóle że w naszej branży metalowej jest spora rozbieżność cenowa czy też zauważyliście coś takiego?
Miodek no i to bardzo duza zrozumiałe jest to jak robione z gownolitu a jakiś towar z ocynkiem. Branża meblarska loft to już całkiem różnica kilkaset % nawet .
U mnie dzisiaj remont przyczepki Montaż uchwytów do mocowania towaru i przycięcie płyt bo jest zrobione na ciasno do tego będzie odmalowana 😎
Miodek to jest oryginał lekka 750kg?
ZU-Met a jak myślisz 😁
Miodek myślę że samoróbka z legitnym papierem 😁
Podłoga i burty już demontowane teraz czyszczenie i malowanie 😁
Miodek właśnie dlatego zawsze cynkuje 😉
Dzochar91 tej akurat ja nie robiłem. Ale ta co teraz kończę dla kolegi to pojedzie do cynkowni. Był zamysł żeby oddać ta do piaskowania ale cena trochę zaporowo i kumpel powiedział że mam ją tylko odświeżyć
Dzochar91 jak to mówią VIN rzecz nabita 😉
Miodek wrzuć zdj tej co robisz 😉
Dzochar91 oczywiście jak zrobię 😁
Małe szybkie zlecenie na dwie balustrady francuskie. 😁
Miodek myślałem że łóżeczko loftowe dla dziecka 🤣🤣
Miodek Jak się Esab sprawuje?
Miodek też mam i też polecam jak na budżetowa maskę za niecałe 400zl
Boguslaw nie ale też jest w planach ale bardziej odległych 😁
Boguslaw potwierdzam maska świetna może nie wygląda jakos pięknie jak np optrel ale za to szybki w standardowym wymiarze i tanie.
Stal-Fun panie zajebiscie. Nawet do roboty powiedziałem kierownikowi żeby zamówił 😁
Miodek czyli warta zakupu bo właśnie temat gryzę kupić nie kupić Savage A40??
Miodek Cieszę się że jesteś zadowolony. U mnie i tak by się kurzyła na półce 😉