Miodek stresa mia艂 艂adnego auto zapewne w leasingu wi臋c ma pe艂ne ubezpieczenie, a jak nowe i na gwarancji fabrycznej to mo偶na co艣 wskura膰, poza tym warsztat te偶 chyba ubezpieczony.
Boguslaw Tylko by艂 za艂o偶ony nie orginalny si艂ownik wi臋c pan sobie na w艂asn膮 r臋k臋 musi naprawi膰 ..
Miodek o Panie to nie b臋d膮 tanie rzeczy a taki 艂adny byl
Boguslaw Taki 艂adny ameryka艅ski 馃榿szkoda 馃榿
Miodek zawsze mia艂em stresa jak podnosi艂em kabin臋 do g贸ry, 偶e te偶 tak b臋dzie le偶a艂a馃檪
ZU-Met Ja na pocz膮tku te偶 ale p贸藕niej to ju偶 bez problemu. A najlepsze jest jak co艣 na szyb臋 wylatuje i kierowca zdziwiony 偶e musi szyb臋 kupi膰.z ciekawszych przedmiot贸w co wypad艂o z kabiny to by艂a butla z gazem wylecia艂a razem z szyb膮...
Miodek przez 6 lat jazdy 偶e 30 razy przerzuca艂em kabin臋 i na szcz臋艣cie na szyb臋 tylko raz polecaiala butelka z wod膮 ale szyba ca艂a.
Kawusia w kubeczku GPPH i do pracy rodacy. pozdrowionka dla was.馃槑馃榿
Miodek wcze艣nie zaczynasz 馃ぃ
ZU-Met Co nie 馃槀馃槀馃槀 czasami tak wychodzi... 馃槀馃槀馃槀 Cz艂owiek planuje a p贸藕niej plany trafia szlak.馃槀馃榿馃槑
Miodek ja przewa偶nie id臋 ok 8 jak c贸rk臋 do przedszkola odstawi臋馃檪
ZU-Met Ja ma 2 miesi臋czna c贸reczk臋.馃榿 I 偶ona zawsze a jeszcze to a jeszcze tamto a we藕 jeszcze chwil臋 zajmij si臋 ma艂膮 偶ebym mog艂a si臋 ogarn膮膰 i czasem tak schodzi.馃槀馃槑
Miodek znam ten b贸l ale jak by艂a ma艂a je藕dzi艂em ci臋偶ar贸wka i prawd臋 m贸wi膮c uciek艂o mi te pierwsze 3 lata jej 偶ycia.
ZU-Met teraz nadrabiasz pewnie 馃挭馃槑
Miodek no staram si臋 p贸ki jeszcze chce sp臋dza膰 czas z rodzicami bo p贸藕niej b臋d膮 kole偶anki i do tego obciach gdzie艣 i艣膰 偶e "starymi" 馃槂
ZU-Met kole偶anki jak kole偶anki, ale jak ch艂opak贸w zacznie sprowadza膰 to dopiero b臋dzie.馃槀馃槑
Miodek 艣mia艂em si臋 kiedy艣 do 偶ony 偶e ogr贸d du偶y to si臋 wszyscy zmieszcz膮馃檪
Witajcie. Dawno nic nie by艂o u mnie na profilu z racji tego 偶e nie by艂o czasu dlatego 偶e przygotowywa艂em warsztat na pierwsze zlecenie. Wjecha艂a du偶膮 butla z argomixem oraz m贸j st贸艂 do spawania 馃榿馃榿馃ぃ馃ぃ馃ぃ(tak narazie spawam na koby艂kach 馃ぃ馃ぃ馃ぃ) oraz wykona艂em sobie pomocnika do pi艂y narazie taka troch臋 prowizorka ale jak to m贸wi膮 prowizorki czasami s膮 najlepsze. A teraz pos艂ucham kilku s艂贸w krytyki zwaszej strony 馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃槑馃槑馃槑馃榿馃榾 Pozdrawiam Miodek馃槑馃槑馃槑
Miodek wszystko Oki tylko ten ciemno zielony kolor mi nie pasuje tak jak u mnie w szkole 35lat temu
Miodek Szacunek za lodoweczke 馃憣
Miodek Kawa艂 dobrej roboty! Szacuneczek! 馃挭
Miodek prowizorki zawsze okazuj膮 si臋 najlepsze i nigdy nie s膮 poprawiane na lepsze
Boguslaw Pomysl 偶ony 馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ
Dzochar91 A dzi臋kuj臋 馃槑馃ぃ