Drodzy koledzy, nie wiem czy ten temat był już poruszany, bo nie mogłem go odszukać. Ale czy ktoś się orientuję czy będą w tym roku targi Spawalnicze? Może @GPPH ma jakieś info na ten temat ?
Jeklowo Chodzi Ci o któreś konkretnie targi? My będziemy wystawiać się Kielcach w terminie 19-21.10.2021😉
GPPH Mam nadzieję że tym razem dojdzie do targów bo już dwa razy były przekładane. Oczywiście też się chetnie wybiorę 🙂
GPPH o żadne konkretne nie chodzi, ogólnikowe związane z naszą branża 🙂 są w planach większe inwestycje wiec obejrzenie Waszego stołu i akcesoriów na żywo być może przybliży do zakupów 😉
@ GPPH#11277 o do Kielc to chętnie się wybiorę 😃
Stal-Fun byłem chyba trzy razy ale tylko na rolniczych w kielcach. Fajna sprawa bo takich maszyn za żywo się nie ogląda w okolicy. Z targami spawalniczymi będzie podobnie 🙂
ZU-Met Ja w Kielcach jeszcze nie bylem dlatego chce się wybrać
Stal-Fun jest kilka hal i do tego wystawy na zewnątrz. Polecam
Stal-Fun o to może zobaczym się w realu na żywo a nie tylko telefonicznie
Boguslaw No może tak być 🙂
Stal-Fun jestem za
Jeklowo osobiście gorąco polecam zakup stołu spawalniczego marki GPPH będziesz Oan zadowolony
Boguslaw docelowo przymierzam się do największego 1500x3000 wiec z grubej rury, ale już któryś raz słyszę, że warto wiec musi coś w tym być 🙂👍
Jeklowo u mnie temat prawie dwa lata dojrzewał ale teraz nie oddałbym mojego stołu za żadne pieniądze ale to jest cała historia nawet moja żona w tym uczestniczyła, mówi możesz mieć bo wiem że ci się to przyda i będziesz z tego korzystał ale najpierw zrób sobie docieplenie sufit w garażu i wyrzuć stare meble żebyś miejsce tam miał j a k nigdy posłuchalem ją i jestem jej wdzięczny teraz
Jeklowo też się do takiego przymierzałem ale stwierdziłem że 1500 to będzie za szeroki i trzeba spawać z krzesełka 🤣 a można dołożyć dokładkami. A cena jednak dużo większą od 2400x1200.
Jeklowo a wiesz kolego że ten największy to i tak są dwa stoły razem połączone 1500x1500
ZU-Met u mnie jest dużo rzeczy, które wymagają leżenia w calosci na całym stole, gwarancja płaskości. Ale jak się nie ma co się lubi to trzeba ratować się przedluzkami 😉
Jeklowo wiadomo że fajnie taki duży stół ale robiąc male rzeczy to może być trochę niewygodnie🙂
ZU-Met u mnie jest dużo przeszkleń, nietypowych luster, różnego rodzaju konstrukcje i na początku wydawało mi się, że to wystarczy, ale czas pokazał, że jednak wiesze pole robocze by się przydało 😁
Jeklowo jaki masz teraz?
ZU-Met na początku był 2x1, później dokupiłem jeszcze1,2x1,2 i tak zostało plus dwie przedłużki po 40 cm.
Jeklowo to nie lepiej dokupić jeszcze 2x1 i je złączyć razem?