Dzochar91 No w sumie w moim przypadku mogło być i 10mm bo to otwory do wspawana i przykręcenia kątownika ale jak by dać tam jakis kółek bazujący i o niego zaczepiać to w sumie było by co do mm.
Kupka 80kg zawieziona do ocynku 🙂
ZU-Met jak wygląda ważenie
Dzochar91 Wjezdzasz z towarem na wagę i wyjeżdżasz bez ale waga z dokładnością 20kg jak masz czegoś mniej ważysz na takiej małej .
Kwietnik zrobiony ale że po taniości miało być to coś tam umalowalem mimo że nie lubię. Aczkolwiek ja bym wolał dołożyć 100 i umalować proszkowo 🙂
ZU-Met spory ten kwietnik 100zl nie pieniądze też bym wolal dołożyć na proszek
suszi8512 Znajomej mojej żony to robię to bym jej policzył jak dla sobie 🙂 jeszcze jest ramka na oświetlenie. Na najwyższym mają być jakieś patyczaki czy coś a reszta kwiatki.
Co myślicie o takich proporcjach w słupku multimedialnym ?
ZU-Met słupki boczne za grube chyba
Boguslaw tu jest przykładowe a ma być numer na słupku i musi być automat.
Dziś na szybko kojec dla psa z tego co zostało i się marnowało koło garażu. Czyścić i malowac podobno ma zrobić moja żona , podobno 🤣
ZU-Met A to jak żona to zleci komuś, Ty tylko zapłacisz
ZU-Met dla Twojego piesa?? 😀
ZU-Met Jakie wymiary??
Dzochar91 Nie pewnie ja będę musiał to robić ale w sumie na jedno wychodzi 😂
Boguslaw Tak dla Wafla. Ogólnie to siedział na podwórku i nigdzie nie uciekal ale spodobały mu się wędrówki i trzeba zrobić kojec. Te słupy dłuższe to mają być do dachu jeszcze ale to jak będzie znów chwila czasu.
ZU-Met fajny jest
Boguslaw Pol roku ma jeszcze trochę postrzelony 🙂
Dzochar91 2.5 na 2.7
ZU-Met A to nie mały ?
Dzochar91 on tam nie będzie siedział cały czas tylko wieczorem i jak nas nie ma w domu.