ZU-Met Słusznie, też bym tak zrobił jak Ty 💪
AkamanoxD zostanie na chemię to stołu i kilka ścisków bo piny już mam dorobione.
ZU-Met Heh, dobrze myślisz ^^ może wkrótce też będzie miał stół u siebie jak się poszczęści ☺️🤔
AkamanoxD ja brałem 2400x1200 plus akurat dobra cene mi zrobił w sklepie po za 9400 brutto. W tej cenie to teraz 2000x1000 do kupienia jest. To życzę szybkiego zakupu.
ZU-Met będziesz pan zadowolony 😉
ZU-Met No ja staram się o stół 3000x1480 wersja pro i kilka innych rzeczy na około 65 tys netto
suszi8512 na to liczę. Brakło mi na przedłużenia trzeba będzie szybko dozbierać🙂
ZU-Met przedłużenia też są bajka bardzo pracę ulatwiaja Powoli dokupisz inne gadżety
AkamanoxD To z grubej rury
AkamanoxD dotacja??
AkamanoxD grubo faktycznie 🙂 jak można dostać taka kasę? Z uni jakoś?
Stal-Fun
ZU-Met
Boguslaw Tak dotacja z tzw LGD. Można uzyskać od 50-100 tys zł na rozpoczęcie działalności gospodarczej
AkamanoxD Ale to chyba ok roku do dwóch lat się na to czeka, i nie dla każdego takie coś niestety. .
ZU-Met tak na środki się czeka 10 mscy i działalność trzeba prowadzić 3 lata. Ale warto czekać na większe pieniądze.
Na miejscu za chwilę pakujemy🙂 [upl-image-preview url=
ZU-Met extra
Stol zapakowany, ekspresowy załadunek. Jak jeździłem ciężarówka to jedna na 100 tak sprawnie działała . Do tego prezent od @GPPH za co serdecznie dziękuję, kawa od razu będzie lepiej smakowała
ZU-Met gratulacje Panie, będziesz Pan zadowolniety tak jak ja
ZU-Met gratuluję zakupu na pewno będzie służył.👍💪 Ja na pewno Tez sobie zakupie. Jeszcze nie wiem kiedy ale. Na. Pewno 🤣🤣🤣😎
Boguslaw przejście z kobylek i trzech krzywych profili na stol to będzie kolosalna różnica🙂 u kogo kupujesz chemię best Just bo pisałem na messenger do Artura ale jest na razie niedostępny
AkamanoxD ja dostałem 25 w ciągu dwóch tygodni a działalność tylko rok
ZU-Met tak ale Ty masz z urzędu pracy. Ja ogólnie działalność zakładam bo większe stawki za granicą są a ten sprzęt w domu jeść nie będzie chciał 😅
AkamanoxD ja działam bardziej lokalnie i natrafiła się okazja to skozystalem. Po roku pójdzie się na młodego rolnika bo 30l. To chyba nadal młody 🤣