ZU-Met Ale to nie chodzi o skorzystanie z rozwiązania haha Panie, tylko o jakość wykończenia spoin przed proszkiem i jak wygląda po proszku to mnie ttlko interesowało,
Dzochar91 wszystko zależy od ocynku do wnętrza gdzie jest sam proszek więcej widać.
Kąt 17 ' na pile, żaden problem 🙂
ZU-Met zrób jaki tutorial jak zacinać trudne Kąty
suszi8512 do tego akurat nie potrzeby. Przyspawaj do kąta 90' i ustawiasz na pile tyle ile Cie interesuje ciąć.
ZU-Met spoko
Takie czasy że w sobotę trzeba robić w warsztacie ??
Dzochar91 jak się cały tydzień opieprzasz to i w sobotę czasem trzeba 🤣
Dzochar91 a no takie czasy że sobota w robocie
ZU-Met A nie myślałeś zeby skręcanie w srodku profila zrobić. Srube wtedy schowasz i zaslepkami maskujesz.
Stal-Fun słuszna uwaga też o tym myślałem, następne właśnie chce tak zrobić i zaślepki 20 .
ZU-Met Nie trzeba aż takich dużych dawac jesli srube na imbus lub torx dasz. Wtedy zaslepka około 16 mm wystarczy
ZU-Met A to zmienia postać rzeczy
Stal-Fun teraz było m10 na imbus. Musiał bym dać m8 żeby nasadka weszla na nakretke chyba że z drugiej strony tylko gwint zrobić ale w ściance 2mm to trochę licho a nitonakretka będzie odstawać
suszi8512 Znam to, święta, sylwester,
ZU-Met Nawet jak zamntujesz bez kołnierza w fazowanym otworze ? 🤔
Dzochar91 to bym musiał przed ocynkiem i malowaniem zrobić bo po to będzie rdzewiało w tym miejscu a i na montażu ciężko o taką precyzję żeby ładnie się schowała i nie wpadla do środka.
Dzochar91 tak wygląda po ocynku i malowaniu proszkowym.
ZU-Met sztos
ZU-Met Heh, dzięki za zdj z bliska 😲😁
Ale ogólnie ustalałem barierkę z wnuczka na 110 a wisi na 95 bo babcia 150 w kapeluszu i za wysoka 😅