Boguslaw trudno w wieku 30 lat mieć taki staż🙂
ZU-Met Z napędem ??
Dzochar91 Tak ręcznymi🙂 nie jest mi potrzebna inna bo ogólnie raz na pół roku z niej korzystam 🙂
Dzochar91 coś takiego, mam jeszcze rolki dorobione
ZU-Met Ja mam z napędem i też z siłownikiem z jednej strony ogólnie będzie
ZU-Met Po tylu latach to powinno się już mieć emeryture od rządu 🤔😁
Dzochar91 Coś tam się czasami przewalcuje
Dzochar91 super i przyczepka też extra 👍
Dzochar91 ja zrobiłem ja.kiedys z wujkiem bo chciał pergole sobie zrobić a te gotowe to badziewie. A.nie pamiętam żeby ktoś się pytał o jakiekolwiek ogrodzenie z łukami. Może jakiś stolik ale lepiej prostokątny robić😉
ZU-Met no elegancka, bardzo podobna mam jutro wrzucę zdj
Dzochar91 na szczęście wszystko idzie w stronę nowoczesności i nie muszę jej za często używać🙂
ZU-Met Moze, ja np walcowalem kilka szt profili na tunele foliowe (nie takie duże jak w Radomskim tak wiem jak tam wyglądają ☺️) 😁😁
Dzochar91 no u mnie w przytyku i okolicy zagłębie papryki to mają hangary jak na samoloty 🙂
ZU-Met Wiem wiem, jechałem przez tą miejscowość w tym roku ☺️ moja ma rodzinę w Ludwikowie
Dzochar91 to ja jestem z Gulinka powinna kojarzyć gdzie to jest🙂
ZU-Met Moze slyszala, nie wiem
Mam bramę do zrobienia ale potrzebuje szerokich słupki ok 250-300 jak na pierwszym zdjęciu. Profil myślałem dać 80x80 np ale jak zrobić wypełnienie, czy normalnie wspawać np z 3blachy wypalone , nie pokrzywi mi tego w ocynku?
Dziś malujemy w kolory GPPH. Mój kompresor trochę za słaby ale razem ze szwagra można malować cały czas 🙂
ZU-Met Działaj 💪
ZU-Met ale zestaw wystarczyłby Ci stary baniak od hydroforu i jeden kompresor
ZU-Met No te kompresorki to trochę zabawki, do malowania słabe, od biedy będzie 👌