Żaluzja przemysłowa na wnękę przed sklepem? Coś mocniejszego od tych okiennym. Koniecznie zwijana w kasecie i na pilota. Wnęka 4990x3120 ale można podzieli na pół jakimś słupkiem. O coś takiego chodzi tylko antywłamaniowe. Gdzie szukać?.
ZU-Met Wiśniowski, Omnicorp,
Dzochar91 robiłeś coś takiego jak się sprawuje?
ZU-Met Wiśniowski ma archaiczną elektronikę
Boguslaw Wiśniowski ogólnie jest bardzo drogi i chyba przereklamowany.
ZU-Met Wg mnie jest ok, mam 2 bramy od niego i drzwi, Ale też dobrym producentem jest assa abloy
Stojaczki na kwiaty do kwiaciarni dla znajomej na próbę🙂
ZU-Met Jaka masz walcarkę
ZU-Met no ładne i oszlifowane, pieknie
Dzochar91 taka bylejaka z siłownikiem lamana na pół. Z projektu mąkę IT exrtreme na yt.
Boguslaw wczoraj wieczorem dzwoniła a dziś jadę zawieść🙂
ZU-Met Z napędem ??
ZU-Met to za expres dolicz
Boguslaw dziś mamy 5 rocznicę ślubu to akurat za kwiaty dla małżonki🙂 a że sporo roboty tak zrobiłem i sporo jeszcze jest do zrobienia typu meble na górze, te rolety o które pytałem i ogrodzenie to czasem coś extra można zrobić🙂
ZU-Met to Ty młody zonkos jesteś ja miałem już w lipcu 28 lat bycia z tą samą kobietą
ZU-Met Po tylu latach to powinno się już mieć emeryture od rządu 🤔😁
Boguslaw trudno w wieku 30 lat mieć taki staż🙂
Dzochar91 Tak ręcznymi🙂 nie jest mi potrzebna inna bo ogólnie raz na pół roku z niej korzystam 🙂
Dzochar91 coś takiego, mam jeszcze rolki dorobione
ZU-Met Ja mam z napędem i też z siłownikiem z jednej strony ogólnie będzie
Dzochar91 Coś tam się czasami przewalcuje
Dzochar91 super i przyczepka też extra 👍
Dzochar91 ja zrobiłem ja.kiedys z wujkiem bo chciał pergole sobie zrobić a te gotowe to badziewie. A.nie pamiętam żeby ktoś się pytał o jakiekolwiek ogrodzenie z łukami. Może jakiś stolik ale lepiej prostokątny robić😉