Dzochar91 jeszcze nie ale plany są taka 35ton lub 70 i spychacz jeszcze do kompletu
Boguslaw No to już coś tam przyoszczedzi na ON 😅
Boguslaw no jutro jadę montowac balustrady to coś tam się wrzuci nowego 🙂
Dzochar91 jeszcze raz bo coś Ci nie wyszło🙂
ZU-Met ALe.ze co
Boguslaw a jeklowo właśnie chyba coś tworzy i zaraz dowali z grubej rury bo coś się nie udziela ostatnio.
ZU-Met Gdzie by o prawie 23 był na warsztacie chyba że czterobrygadowy system ma 😅
Dzochar91 tak ogólnie napisałem bo nie wiedziałem żeby się udzielał🙂 a za chwilę wystrzeli z jakimś super tematem
ZU-Met To na pewno, albo warsztat na top będzie
Jak mówiłem działamy z balkonami. Sobota pracująca i to mocno🙂
ZU-Met No ładnie, też montowałem raz tak od czoła to powiem Ci trzeba się trochę orobić, jeszcze jak brak jakiejkolwiek kata to już maskara
ZU-Met zacne wykonanie milordzie.😎💪
Dzochar91 ja ostatnio wszystko tak montuje. Najgorzej jak jest steropian I trzeba dawać kontry
ZU-Met Ile kasy doliczasz jak montaż do czoła
Dzochar91 50zl z metra więcej za balustrade
Kończyliśmy już w szarówkę a graty zbierane przy latarkach ale wisi . Ciężki dzień ale jestem zadowolony wszystko pasowało, klient zadowolony i ma polecać dalej 🙂
ZU-Met I tak ma być! Gratulacje! Też będę cię polecał 🖐️
ZU-Met I kasa się zgadza, kolejnych projektów.
AkamanoxD ten taras był w 4 częściach to w miarę ale tego trapeza to było trochę kiepsko podzielić na więcej niż dwie. W 3 musieliśmy go na górę wciągać bo niewygodny
Dzochar91 Po to się robi żeby się zgadzało🙂 ale to takie przekładanie z kupki na kupkę bo trochę towaru na placu część na ocynkowni i malarni 🙂
ZU-Met Rozumiem Ważne że Wam się udało! No i efekt Wow. No i co najważniejsze.. Klient zadowolony 💪
ZU-Met I tak że nie czekasz na kasę 30 dni 😉