Miodek oj tak a to milkiwake to już nie to co było kiedyś
ZU-Met Tak to samo i do tego typu ostrzalek nigdy się nie przekonam bo mam wrażenie że to w jednej fabryce skladane
Stal-Fun ogólnie to naostrzylem 4 jak u 10 to nawet wierca. Jak za te pieniądze to w sumie nie żałuję.
ZU-Met Tez mam taką ostrzałkę dałem 150pln na allegro
ZU-Met Dziekuje. Dobrze wiedzieć na pewno się odezwę 💪
Boguslaw a ja mam stare makity na okrągłe baterie które mam już od 15 lat sprzęt nie do zajechania szczególnie zakrętarka lub jak kto woli impact że sprzęgłem teraz akurat jestem na etapie regenerowania baterii z niklowo cadmowych na litowo jonowe
Boguslaw ktoś tu ma parcie na pudło? 😉😁😂
suszi8512 że niby ja?? 😀 Jeklowo zaraz coś wstawi potem zumet i po pudle będzie
Boguslaw 😉
Boguslaw wrzucisz zdj z roboty koparka czy woZidlem i bedziem lajkowac, 🤣 Macie jakieś koparki na stalowych gąsienicach duże
Boguslaw no jutro jadę montowac balustrady to coś tam się wrzuci nowego 🙂
Boguslaw a jeklowo właśnie chyba coś tworzy i zaraz dowali z grubej rury bo coś się nie udziela ostatnio.
Dzochar91 jeszcze nie ale plany są taka 35ton lub 70 i spychacz jeszcze do kompletu
Boguslaw No to już coś tam przyoszczedzi na ON 😅
Dzochar91 jeszcze raz bo coś Ci nie wyszło🙂
ZU-Met ALe.ze co
ZU-Met Gdzie by o prawie 23 był na warsztacie chyba że czterobrygadowy system ma 😅
Dzochar91 tak ogólnie napisałem bo nie wiedziałem żeby się udzielał🙂 a za chwilę wystrzeli z jakimś super tematem
ZU-Met To na pewno, albo warsztat na top będzie
Jak mówiłem działamy z balkonami. Sobota pracująca i to mocno🙂
ZU-Met No ładnie, też montowałem raz tak od czoła to powiem Ci trzeba się trochę orobić, jeszcze jak brak jakiejkolwiek kata to już maskara
ZU-Met zacne wykonanie milordzie.😎💪