AkamanoxD robota prosta ale inwestor wymagający a betony krzywy jak diabli, różnicę kilka cm.
ZU-Met U to już słabo 😋
ZU-Met to do montażu tego żeś tyle Fischerów nakupił
Dzochar91 tak bo koniecznie musi być zaślepka a na kotwe przy takiej temperaturze to 20 mieszalników potrzeba🙂 a trochę zjebałem i kazałem wypalić otwór 13 do montażu🙂
ZU-Met 😁😁👍
Dzochar91 zamiast kolka za 40gr są za 1.10. A tylko u Fischera znalazłem żeby była śruba z poszerzeniem i na torx. Bo nasadka bardzo rysują się profile a wkręcałem zakrętarka żeby było szybciej 🙂
ZU-Met Klimas też ma takie 😉 Taka różnica to piko, Fischer to Fischer 👌
Dzochar91 większość z takich małych z wkrętem niestety albo sam heksagon 13. A w tych słupkach 7cm betonu i wszystko trzeba wiercić koronka na szlifierce bo od udaru odbijało beton z drugiej strony.
ZU-Met No ten beton to taki lipomal na ogrodzenie, szału nie ma
Dzochar91 no niestety brakło czasu na 10 przesel wczoraj i trzeba jechać jutro jeszcze raz
Dzrzwi zamontowane, klient zadowolony a to najważniejsze🙂
ZU-Met a to są drzwi do pokoju? Prawe czy lewe a może obrotowe. 😀Nie obrażaj się to z kabaretu.
ZU-Met Ładne ☺️, dopracowane
Boguslaw To są drzwi wjesciowo wyjściowe z tak zwaną funkcja wte i wefte 😁😎
Boguslaw spoko . Chyba prawe ale jak jesteś z drugiej strony to będą lewe🙂 w sumie nie ważne 🤣
Miodek takie właśnie chcę a jak Pan tu wszedł no przez drzwi no to znaczy że są 😀
Boguslaw są drzwi ? Poprosze drzwi.😂😂😂. To im wyszło. 😂😂😂
ZU-Met czyli obrotowe
Dzochar91 nie dało sie zrobić zdjęcia od frontu bo to lustro jest i wszystko się odbijało w tym bałagan typu wiadra walki farby i tym podobne. Mam wszystko na akumulator to pół godzinki i po robocie🙂
ZU-Met Narzędzia aku naprawdę ułatwiają prace! Jakiej firmy je posiadasz. Co konkretnie masz? 🤔
AkamanoxD ogólnie to wchodzę w milwaukee. Taka podstawa mlot szlifierka wkrętarka i zakrętarka. Na montaże wystarczy🙂