ZU-Met no wiadomo, ile cm izolacji i wylewki przewidyjesz
Dzochar91 wylewki to z 10-12cm i styropianem pewnie też nie więcej jak 10cm , ile dawałeś u siebie?
ZU-Met Ja mam 10cm chudziaka b25, folia, izolacja z płyty pir 10cm i wylewka średnio 15cm b 30, zbrojonego siatka
Dzochar91 Ja dałem tylko folię i 17 cm posadzki beton b25
Miodek ja nie mam ocieplonych fundamentów to pasowało by dać coś na podłodze
Miodek Zbrojenie??
ZU-Met wg mnie jest to obowiązkowe
ZU-Met No fundamenty mam ocieplone
Dzochar91 siadła pred fi 8
Miodek Elegancko
Dziś nadal balustrady tym razem pierwszy trapez z bocznym montażem 🙂
ZU-Met takie zardzewialki spawasz, wyczyść do zdjęć choć trochę
Boguslaw pójdzie w ocynk to się wytrawi 🙂 takie krótkie daje z odpadów a że były na dworze to trochę złapały. Czyściłem oscylacyjna z grubsza 🙂
Boguslaw dlatego ja cały materiał trzymam pod dachem 😁
Jeklowo no ja przykrywam ale i tak coś zlapie🙂 odtluscilo się i się przynajmniej nie dymi 😆
ZU-Met wylewka wiadomka a sciany w wolny weekend jak juz wyschnie wylewka ,sufit wypinkowac jak u kolegi. Przed zimą wylać podłogę a przy grudniu sciany sukcesywnie jak się zrobi mniejszy ruch w interesie nie ma co odmawiać jak dobra pogoda.
niobet dokładnie tak na głowę mi się nie leję tylko trochę zimno bo wiatr trochę hula przez nieszczelny dach i ucieka bardzo dużo ciepla.
ZU-Met Na dach daj płytę warstwowa nie pożałujesz
Dzochar91 ale ja robie inne pomieszczenie. Teraz robię w garażu ale jest nisko i sporo kosztów żeby to przerabiać
ZU-Met Oki rozumiem, 👍 a w tym drugim jaka izolacja jest
Dzochar91 tam jest strop na na stropie 1m słomy z czasów jak jeszcze były zwierzęta.