GPPH Projekcik już pobrany i rozpakowany 💪
Stal-Fun ja też już pobrałem ławka musi poczekać butla ważniejsza
Super pomysł
Tango bardzo super ja już miałem taki wozek kupować po pracy rozpakuje plik i będę materiał gromadził, kółka już mam ośka też jest a reszta to pikuś płaskownik od klienta jest, a i z barierek i schodów odpady zostały coś się wymyśli
Super sprawa! Dzięki GGPH! Bedzie co robić 😁
GPPH A nie myśleliście o tym żeby sprzedawać gotowy pół produkt tak jak to było w przypadku ławki 😉. Pomyślcie nad tym bo napewno było by zainteresowanie. Sam bym osobiście kupił i poskładał u siebie w warsztacie. Pozdrawiam 🙂
Stal-Fun A chcielibyście? 🙂 Jeśli tylko będą chętni, to oczywiście rozważymy ten temat! 💪
GPPH Oczywiście ja jestem za 🙂Większość z nas pracuje na jednym lub dwóch etatach i nie każdy ma czas zeby jezdzić gdzieś na wypalanie itd. Gotowe elementy napewno będą miały zainteresowanie i wzięcie 👍👍👍P. S Proszę mnie wpisać na listę chetnych 🙂
GPPH a czy wasz projekt można zmodyfikować pod takie materiały jakie posiadam czy muszę go zrobić dokładnie tak jak na rysunkach wykonawczych???
Stal-Fun a ja spróbuję sam, taki jestem, ale najpierw rysunki zobaczę.
Stal-Fun W dzisiejszych czasach wysyłasz plik, nie trzeba nigdzie jeździć , takie małe elementy przyjdą w paczce .
a nie wyjdzie taniej kupic gotowy
GrzegorzWasilewski idąc takim tokiem myślenia nic by człowiek nie robil tylko wszystko kupował z chin bo taniej
obejma na butle powinna byc zwijana
GPPH Bardzo fajny projekt 👏
Boguslaw Jeśli chcesz zmodyfikować projekt, dostosowując go do materiałów, które już posiadasz nie widzimy przeszkód.
Właśnie zamierzam się wykupienia dużej butli 40l argonmix i taki wózek by się przydał. 😁😎
Miodek o widzę że ktoś też będzie mixem spawał, nie wiem jak większość ja też mixem spawam.
Może ktoś podpowiedzieć jaki w jakim programie są dokumentację techniczne? Bo pobieram a nie działają mi nie mogę otworzyć pliku. 🤔🤔
Miodek Pliki są spakowane w formacie RAR. Ściągnij sobie taki program i pojdzie bez problemu
Stal-Fun ok dzięki 😎