Macie jakieś pasje poza warsztatami? Ja może zacznę. Jedno z Moich odskoczni od rzeczywistości jest full cross 😈
AkamanoxD Moją kiedyś była siłownia ale z czasem gusta się zmieniają. Teraz lubię jechać pozwiedzać bunkry itp. Czas przemija a człowiek chciałby zobaczyć trochę. Sam warsztat to nie wszystko
AkamanoxD ja mam też hobby jest nim modelarstwo RC samochody klasa DTM i F1, kiedyś dawno temu żaglówka RC zbudowana całą własnoręcznie teraz weszły makiety samolotów RC w skali 1:8 jak będę w warsztacie to Wam zdjęcia wyślę
Ja wolny czas poza warsztatem spędzam tak W drugiej pracy hehe 😉
sthonka Hm jesteś muzykiem, prezentujesz coś? Rozwiń swoją pracę 🤔
Stal-Fun Kiedyś też chodziłem ale w czasach szkolnych, później praktyki, praca, delegacje i zagranicą brakowało już czasu i leń się wdał 🙄
AkamanoxD jest DJ albo jest specjalista od oswietlenia lub efekty specjalne na prezentacjach.
Boguslaw wszystkie informacje co podałeś się zgadzają i dj i oświetleniowiec i efekty specjalne poza baza sprzetowa w warsztacie dość spora baza sprzętowa imprezowa (mała agencja eventowa) ale to nie to forum by opisywać 😉
sthonka Jedna z moich drogich zabawek na prawdziwe F1 mnie nie stać.
To jeszcze nie wszystkie ale większość twórczości mojej w wolnych chwilach
Czas wolny z dziećmi-bajki zabawki puzzle W Ost weekend byliśmy w magicznych ogrodach- temat baśniowo bajkowy I Farma Iluzji - temat złudzeń optycznych itp polecam z dziećmi do 13 lat 😉
suszi8512 ja już dzieci prawie nie mam jedno ma 30 i wyszła za mąż teraz ja u zięcia pracuje, a druga 26 i w przyszłym roku za mąż wychodzi.
suszi8512 Kurde z tego co piszesz, sądzę że niedaleko siebie mieszkamy ^okolice Ryk A Ty? I tak mega fajne miejsca na wyjazd z dziećmi ☺️🤩
AkamanoxD no ja odrobinę dalej Zamość
suszi8512 No to sporo jednak. Myślę że około 200 km 🤔
AkamanoxD nie no bez przesady do Lublina mam 80 do Ryk 160
suszi8512 Być może na georafie nie chodziłem 😅
AkamanoxD no ja też kończyłem podstawówkę a nie geografie
Przed wyjazdem na Niemcy relaksuj. Ktoś też wedkuje?
AkamanoxD ja jakoś nie przepadam, wolę teraz iść z rodziną na grzyby i pochodzić po lesie.
AkamanoxD ja tam lubię pić piwko będąc na tzw rybach 😅
AkamanoxD ja wedkuje, ale ostatnio trochę zapomniałem o moim hobby. Były ważniejsze sprawy. Ale muszę się w. Końcu zapisac do koła na Dolnym Śląsku i wybrać się na Odrę 😎
ZU-Met Też fajna opcja 💪