Dreyse_r Gorzej ... takie rzeczy tylko w polszy , utrudnić na maxa ,żeby się klientowi odechciało przedsiębiorczości ,lepiej niech idzie do biedronki wyciągać z pieca odmrażane świeżo upieczone gówno . najlepiej za miskę ryżu 😁
Paulluss jadę jutro do mojego dostawcy aluminium mogę zapytać . Ile tego potrzebujesz?
Miodek może i ja bym miał dla Cb zamówienie. Wieczorem podeślę wymiary, może akurat 😋
Arkusz przynajmniej 1x2 8mm
AkamanoxD oki🙂
Cześć , spotkaliście się z czymś takim , może ktoś wie czy można to kupić w Polsce , albo ktoś może chce bo ze stanów minimalne zamówienie 6 sztuk .
Habanita666 palec spawacza - welder finger gdzieś na allegro powinno być albo na aliee expres chłopaki zamawiali
suszi8512 o ali nie pomyślałam , tylko ten długi czas oczekiwania , ale poszukam , poczekam , dzięki 😜
Habanita666 zależy gdzie mają magazyn bo są ich magazyny w Europie wtedy 2 tyg max
Habanita666
brumiej niby lepiej się palec czy cała dłoń ślizga po materiale w sumie nie wiem nie używam
Dzięki za namiary ale tego babola od razu znalazłam. Szukam czegoś jak na moim zdjęciu mocowanego do dłoni bo tak czuję że ten to bym ciągle po podłodze szukała . Jeden gość mi polecił jak sobie palec podpiekłam . Jak się ma malutkie ręce to trudno znaleźć dobre rękawice . Szukam dalej 😎
Habanita666 trzeba gotowac rękawice z rękami i się obkurcza 😁😁😁
Habanita666 może poszukaj oddzielnie tego materiału z włókna szklanego i wszyj sobie do jakis fajnych rękawic dopasowanych do swojej dłoni.